גור חדש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גור חדש
    טיפאני
    03/07/2011

מגזע בריטי בן 3 ח' שקניתי ניראה הכל תקין ונבדק אלא שהשיער שלו מאד דליל יחסית לגזע. נאמר לי שהשיער כבר היתחלף לו. האם זה בגלל תהליך ההחלפה או שזה הגיל וזה יתמלא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גור חדש

הוספת תגובה

• גור חדש - תגובה

ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור
    03/07/2011

האם כוונתך לחתול מגזע בריטי ? חתולים אלו מאופיינים בפרווה סמיכה, עבה ועשירה, עם מעט וריאביליות בין הפרטים השונים; באם קיים ספק מומלץ להביאו לייעוץ אצל הוטרינר הפרטי או אצל מגדל מוסמך אובייקטיבי,
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת שיער

טיפאני
    04/07/2011

בתמונות הקודמות הוא ניראה מלא שיער והמגדלת אמרה לי שהשיער דליל כי הוא גמר רק עכשיו להחליף שיער. זה הגיוני? מה הזמנים של גורים להחלפת שיער?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת שיער

טיפאני
    04/07/2011

בתמונות הקודמות הוא ניראה מלא שיער והמגדלת אמרה לי שהשיער דליל כי הוא גמר רק עכשיו להחליף שיער. זה הגיוני? מה הזמנים של גורים להחלפת שיער?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו