טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, יש לי חתולה בת 9 אם אני זוכרת נכון. היא מאוד מאוד מאוד חברותית, כל פעם שמישהו חדש בא היא מתקרבת אליו ו"מברכת אותו" לשלום. אוהבת מאוד אנשים, ועד לפני כחודש היה לי עוד חתול שלצערי נפטר, שהייתה גם כן מאוד קרובה אליו. מאז שהחתול נפטר, היא מחפשת חברה עם בני המשפחה ותמיד בקרבתנו. השאלה שלי היא, אם אני אביא גור כלבים קטן, נגיד פקינז, הם ילמדו להסתדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
השאלה האם החתולה והכלב החדש יסתדרו תלויה כמובן בחתולה ובכלב. את מתארת חתולה מאוד חברותית ולכן יש סיכוי טוב שאם תביאי גור קטן היא תלמד לאט לאט להסתדר איתו. כדאי שבתקופה הראשונה לאחר הבאת הגור תגבילו אותו לאזור קטן בבית, כך שהחתולה תוכל להסתובב סביבו, לרחרח אותו וללמוד להכיר אותו בתחילה מרחוק ועם כמה שפחות סטרס. עם הזמן, וכתלות בתגובתה של החתולה ושל הכלב החדש ניתן יהייה להרחיב את אזור המחייה של הכלב בבית.
בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד