הכלב בוקסר שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכלב בוקסר שלי
    מורי
    10/01/2008

שלום, כלב הבוקסר שלי מתחיל להזדקן, אני יודע שגזע זה יש בעיות של גידולים הרבה פעמים, איזה מזון עלי לתת לו וכיצד לשמור עליו ועל בריאותו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכלב בוקסר שלי

הוספת תגובה

• כלב בוקסר

ד''ר סמדר טל
    12/01/2008

בדומה לאנשים מבוגרים, כלבים מבוגרים זקוקים לרמה גבוהה יותר של טיפול ודאגה, משום שהם הופכים פגיעים יותר לבעיות בריאותיות שונות, ומגיבים באופן שונה ללחץ, תרופות, וגורמים סביבתיים שונים.
    על מנת לשמור על בריאותו של כלבך מומלץ לבצע בדיקות שיגרתיוית תקופתויות אצל הוטרינר. בדיקות פיזיקליות, דם שתן וצואה תקופתיות יאפשרו לך לעקוב אחר מצבו הגופני של כלבך ואיבחון וטיפול מוקדם במחלות העלולות להתפתח עם הגיל.
    כמו כן, מומלץ להאכיל כלבים מבוגרים במזון מסוג סניור, קיימים בשוק מגוון רחב של מזונות מסוג זה. מזונות אלו מותאמים לצרכים של כלבים מבוגרים לרוב הם מכילים פחות קלוריות, יותר חלבונים, נוגדי חימצון וויטמנים בצורה מאוזנת שתספק את הצרכים התזונתיים של כלבך.
    בנוסף פעילות גופנית על בסיס יומיומי יכולה לעזור לשפר ולהאריך את חייו של כלבך. פעילות גופנית תעזור לשמור על משקל תקין,חיזוק השרירים ושמירה על כושר גופני.
    רק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו