טיפול תרופתי להרפס בקרנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול תרופתי להרפס בקרנית
    עודד
    01/08/2011

שלום, החתול שלי היום נבדק בבית דגן וכנראה שיש לו הרפס בקרנית.
    הומלץ על הטיפול הבא:
    famcyclovir 125 mg
    idoxuride 0.3%
    tetracycline 1%

האם ניתן להשיג את שתי התרופות הראשונות איפשהו? היה חסר אותן בבית המרקחת של בית דגן

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ועוד שאלה

עודד
    03/08/2011

הכיב של החתול בעין ללא וסקולריזציה ועם סיכוי נמוך לריפוי
    האם מותר לנקות עם מטוש סטרילי (תחת לוקלין בעין) את הכיב כדי לשפר את הריפוי שלו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה - תגובה

ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור
    06/08/2011

מאחר ולא בדקתי את העין אינני מוסמכת לענות לשאלתך- בכל מקרה לגבי המשך הטיפול- ניתן לגרום נזק רב לכיב קרנית כרוני ולו בהתערבות שגויה מינימאלית, לפיכך במקרים כאלו יש לפנות לרופא המאבחן להיוועצות!
    כל טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול תרופתי להרפס בקרנית - תגובה

ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור
    06/08/2011

שלום עודד,
    מדובר בתרופות אנטיויראליות ספציפיות יחסית שאינן מצויות בבתי המרקחת ההומנים לרוב. הייתי מנסה לבדוק האם ניתן להשיגן בקליניקות וטריניריות מתמחות בעיניים (ניתן לחפש כמובן פרטים באינטרנט).
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו