מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לכלבה של יגילו סרטןנסטיה03/08/2011
יש לי כלבת קוקר ספנייל בת 11. הבוקר ראינו בלוטה נפוחה שיוצאת מאיבר המין שלה ולקחנו אותה מייד לוטרינר. הוטרינר אמר שיש לה סרטן (אני לא הייתי שם בייחד איתה ההורים שלי לקחו אותה), אך אני לא בטוחה איזה סרטן בדיוק. אני אבקש תשובה על מספר שאלות :
1.קראתי פה בפורום שסרטן אצל כלבים מדבק בני אדם, האם זה נכון?
2. האם יש לכלבה שלי סיכוי להירפא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכלבה של יגילו סרטן - תגובה
ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור06/08/2011שלום לך,
מדבריך קשה לי לאפיין את סוג הסרטן שאובחן -אולם חשוב לדעת כי בכל מקרה גידולים סרטניים לא מדבקים אנשים!
אשמח לענות על שאלות רלוונטיות באם תוכלי לתת לי פרטים נוספים על מחלת כלבתך,
כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה.
נסטיה09/08/2011את הכלבה כבר ניתחו והורידו לה את הגידול ושלחו אותו למעבדה. אך מה לגבי כל האנשים ששיחקו איתה ונגעו בה בזמן שהיה לה את הגידול?! באילו מקרים הגידול מדבק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך יכול להיות שסרטן אצל כלבים מדבק
שני09/08/2011בני אדם? זה נשמע לא הגיוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך יכול להיות שסרטן אצל כלבים מדבק - תגובה
ד''ר נורית פרנקל09/08/2011נסטסיה ושני שלום
לצערי נפלה טעות הקלדה.
גידולים סרטנים אינם מדבקים לבני אדם!!!!!
ומכאן שאין סכנה במגע עם הכלבה.
טוב שהגידול נשלח להיסתופתולגיה. נשמח לשמוע את התוצאה.
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)