טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ביום חמישי החתולה שלי ברחה מחוץ לבית, התקוטטה ככל הנראה עם חתול אחר בחוץ וחזרה עם מעט שריטות על הפנים ועם כאבים מטורפים ברגל- כנראה נשיכה. היא לא אכלה ולא שתתה והיתה בדכאון.
לקחתי אותה לוטרינר שנתן לה משכך כאבים ואנטיביוטיקה בזריקה ונתן לי מרשם ל4 ימים של מתן אנטיביוטיקה.- כל זאת בהנחה שאין צורך לצלם מכיוון שהפציעה לפי דעתו לא כזאת נוראית.
תוך פחות מיום אחד (!!!) אחרי הטיפול היא חזרה לאכול בצורה מלאה, להשתולל ולשחק ללא כאבים בכלל.
כל פעם שנתתי לה את האנטיביוטיקה היה לי קשה והרגשתי שקצת היא פולטת ולא מעקלת באמת הכל, אפילו חשדתי פעם ראשונה שהיא הקיאה אותה (היו סימנים במקלחת)
עבר הטיפול ופתאום יום וחצי אחרי שוב כואב לה באותו המקום, האם זה אומר שצריך להמשיך את הטיפול האנטיביוטי? מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רן שלום סביר שההטבה במצבה של חתולתך היתה תוצאה של הטיפול שניתן והחחמרה חלה מכיוון שהטיפול האנטיביוטי לא הושלם. יש להשלים את הטיפול האנטיביוטי כפי שהמליץ הוטרינר. במידה ומקיאה מהאנטיביוטיקה, יש להתיעץ עם הוטרינר ואולי להחליפה לסוג אחר של אנטיביוטיקה. הרבה בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר