כלב מבוגר מאדד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלב מבוגר מאדד
    אור
    22/08/2011

שלום רב!
    יש לי כלב ויפט מעורב עכשיו הוא כבר כמעט בין 13.6 והוא בקושי קם עכשיו למשל ראיתי שהוא מנסה לקום ולא מצליח בהליכות שלי איתו הוא הולך לאט ומועד כל 10 מטר בערך
    והוא גם כבר בקושי אוכל אפילו שיש באוכל שימורים שהוא אוהב
    עכשיו אני רוצה לדעת מה תוחלת החיים של הגזע הזה ואם יש אסטרואידים או כל משהו שיכול לחזק אותו ולפתח אצלו תתאיבון ודרך אגב ראיתי שאין לו תאיבון אז הוצאתי אותו לאיזה10 דקות של הליכה כדי שיוציא אנרגיות והוא עדיין לא אוכל הוא ישן עם הראש 10 ס"מ מהקערה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלב מבוגר מאדד

הוספת תגובה

• כלב מבוגר מאדד - תגובה

ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור
    24/08/2011

שלום אור,
    נשמע כי כלבך אינו בקו הבריאות מזה זמן מה. חשוב מאד להבין כי גם אם כלבך מבוגר, הוא עדיין יכול להנות מאורח חיים טוב הכולל יכולת לצאת לטיולים, לאכול כראוי ובכלליות "להרגיש טוב". הצעתי היא שתפנה לוטרינר על מנת שיוכל לבדוקו כראוי, לאבחן ממה סובל ולטפל בו בהתאם. תוחלת החיים בכלבים איננה ניתנת לחיזוי במדוייק בשל מעורבות גורמים רבים והשוני בין הפרטים, אולם חשוב לזכור כי זקנה איננה מחלה..
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלב מבוגר מאדד - תגובה

ד''ר נורית פרנקל
    24/08/2011

או שלום
    הגורמים לחוסר התאבון, והרביצה הממושכת יכולים להיות רבים, גילו של הכלב הוא פרמטר פחות חשוב, מכיוון שהוא מרגיש לא טוב, אני ממליצה לך לגשת לוטרינר שיבדוק את כלבך, יאבחן ממה הוא סובל ובמידת האפשר יתאים טיפול שישפר את מצבו.
    המון בריאות
    נורית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלב מבוגר מאדד

אור
    24/08/2011

תודה רבה לשניכם הייתי אצל וטרינר והתופעה הזאת נגרמה ככל הנראה מכדורים נגד כאבי פרקים שנתתי לו בכל מקרה הפסקתי איתם עכשיו ועכשיו הוא במצב יותר טוב אני רוצה לקבל המלצות על אוכל שעדיף ובריא יותר מהשאר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו