מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלב מבוגר מאדדאור22/08/2011
שלום רב!
יש לי כלב ויפט מעורב עכשיו הוא כבר כמעט בין 13.6 והוא בקושי קם עכשיו למשל ראיתי שהוא מנסה לקום ולא מצליח בהליכות שלי איתו הוא הולך לאט ומועד כל 10 מטר בערך
והוא גם כבר בקושי אוכל אפילו שיש באוכל שימורים שהוא אוהב
עכשיו אני רוצה לדעת מה תוחלת החיים של הגזע הזה ואם יש אסטרואידים או כל משהו שיכול לחזק אותו ולפתח אצלו תתאיבון ודרך אגב ראיתי שאין לו תאיבון אז הוצאתי אותו לאיזה10 דקות של הליכה כדי שיוציא אנרגיות והוא עדיין לא אוכל הוא ישן עם הראש 10 ס"מ מהקערה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלב מבוגר מאדד - תגובה
ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור24/08/2011שלום אור,
נשמע כי כלבך אינו בקו הבריאות מזה זמן מה. חשוב מאד להבין כי גם אם כלבך מבוגר, הוא עדיין יכול להנות מאורח חיים טוב הכולל יכולת לצאת לטיולים, לאכול כראוי ובכלליות "להרגיש טוב". הצעתי היא שתפנה לוטרינר על מנת שיוכל לבדוקו כראוי, לאבחן ממה סובל ולטפל בו בהתאם. תוחלת החיים בכלבים איננה ניתנת לחיזוי במדוייק בשל מעורבות גורמים רבים והשוני בין הפרטים, אולם חשוב לזכור כי זקנה איננה מחלה..
כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלב מבוגר מאדד - תגובה
ד''ר נורית פרנקל24/08/2011או שלום
הגורמים לחוסר התאבון, והרביצה הממושכת יכולים להיות רבים, גילו של הכלב הוא פרמטר פחות חשוב, מכיוון שהוא מרגיש לא טוב, אני ממליצה לך לגשת לוטרינר שיבדוק את כלבך, יאבחן ממה הוא סובל ובמידת האפשר יתאים טיפול שישפר את מצבו.
המון בריאות
נורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלב מבוגר מאדד
אור24/08/2011תודה רבה לשניכם הייתי אצל וטרינר והתופעה הזאת נגרמה ככל הנראה מכדורים נגד כאבי פרקים שנתתי לו בכל מקרה הפסקתי איתם עכשיו ועכשיו הוא במצב יותר טוב אני רוצה לקבל המלצות על אוכל שעדיף ובריא יותר מהשאר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)