כלבה אלרגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלבה אלרגית
    מיכל
    23/08/2011

הכלבה שלי אלרגית להמון דברים, כולל למזון. לאחרונה הבחנתי שהיא גם אלרגית (כנראה) לספרי נגד פרעושים. כל פעם שאני מרססת אותה היא מתגרדת קשות כמה ימים והעור שלה נהיה אדום ונפוח. ניסיתי אמפולות וגם זה גירד לה. לאחרונה קניתי לה ספריי באיכות ממש ממש טובה (150 ש"ח לבקבוקון קטן) אבל גם אחרי הספריי הזה היא מתגרדת כל כולה והעור שלה נהיה אדום ונפוח. אני מרססת אותה כמה שפחות, (פעם בחודש) בגלל הרגישות, בדרך כלל אחרי רחיצה עם שמפו מיוחד נגד אלרגיות (רק בגלל שהיא מתלכלכת - פרווה לבנה). אני ממתינה כמה שעות עד שהיא יבשה לגמרי ואז מרססת אותה בכל הגוף (מלבד בראש). מה מומלץ לעשות כדי להדביר לה את הפרעושים, אם היא אלרגית לכל החומרים (גם לספריי וגם לאמפולות)? וגם, כל כמה זמן צריך לרסס אותה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלבה אלרגית

הוספת תגובה

• כלבה אלרגית - תגובה

ד''ר נורית פרנקל
    24/08/2011

מיכל שלום
    יש מספר מוצרים נגד פרעושים. המלצתי היא לטפל כל 3-4 שבועות בכלב שאינו אלרגי ובאלו שאלרגים לפרעושים כל שבועיים. יש לחכות יומיים לאחר הרחיצה ורק אז לשים את האמפולה. (אני מוצאת את האמפולות נוחות יותר מהספריי) יש מספר חברות בשוק, אני מניחה שהיא לא תגיב בגירוד לכולם.. התייעצי עם הוטרינר המטפל שלה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו