כלב ותינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלב ותינוק
    גבריאל
    29/08/2011

שלום רב

יש לי כלב מסוג דוג דה בורדו בן 4 שנים ומדהים ויופי ואופי.

הוא היה התינוק של הבית עד לפני חצי שנה, זה כולל שינה משותפת במיטה, טיולים משותפים וכו'.

לפני חצי שנה נולדה ביתנו הבכורה.
    חשוב לציין שהוא מהיום הראשון קיבל את מקומו החדש בבית ופינה לה את מקומה.
    הוא לא תוקפני כלפיה ואף שומר עליה מרחוק.
    היא כבר ממש מזהה אותו ונהנת ללטף אותו הבעיה היא שהוא לא מוכן להיות קרוב עליה, בהתחלה חשבתי שזה יעבור אבל גם עכשיו שהיא זוחלת לקראתו כדי ללטפו הוא פשוט קם והולך.
    בכל פעם שהיא מחפשת אינטרקציה איתו הוא פשוט בורח ממנה ומתנער.
    1-האם יש סיבה לדאגה?
    2-איך אני יכולה לקרב ביניהם?
    אני כבר ממש מיואשת ולא יודעת מה לעשות.

חשוב לציין שמאז שהילדה נולדה אפסו כוחותינו והכלב יורד 3 פעמים ביום לעשות צרכים בלבד.

ממתינה למענה

תודה מראש

תהל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלב ותינוק

הוספת תגובה

• כלב ותינוק - תגובה

ד''ר סמדר טל
    29/08/2011

שלום תהל,
    על פי סיפורך ניכר כי:
    א. כלבך אינו רוצה לשמש משחק לביתך הצעירה מכל מיני סיבות אפשריות.
    ב. אתם אולי משקיעים בו פחות תשומת לב ממקודם.
    באופן כללי אני חושבת שאם תיצרו מצב שבו נעים לכלבכם להיות עם ביתכם ולא רק יסבול ממשיכות והטרדות- הרי שבקלות רבה יותר הוא יקבל אותה. כלבכם החביב - לא תוקף- פשוט מזיז את עצמו מסיטואציה שאינה נוחה לו כרגע. זה הכל יכול להשתנות עם הזמן כמובן.
    כמו כן אני מאמינה שאם תשקיעו בו מעט יותר זמן - כאשר אתם יורדים לטיול עם הילדים - או סתם פעם ביום רק איתו- החיים שלו ייראו יותר טוב ואולי אז יהיה שינוי בהתנהגותו כלפי בני המשפחה וייתכן גם ביתכם.
    אם אתם מרגישים שהבעיה מחמירה - ניתן לפנות למאלף או לוטרינר שעוסק בהתנהגות בעלי חיים ולנסות לקבל ייעוץ אצלם לגבי הטיפול במצב שנוצר
    רק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו