טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היום חזרתי לבית כמו כל יום רגיל , צ'לי הפינצרית היפה שלי קפצה עליי כרגיל ליקקה אותי .. אחרי כמה זמן ישבתי במחשב וראיתי משהו נורא מוזר ומפחיד שנימצא מתחת לפה שלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אנה שלום, מהתמונה נראית נפיחות מתחת ללסת התחתונה של כלבתך. נפיחות זו עשויה להיות מסה, הגדלה של בלוטת רוק, אבצס, ציסטה או התנקזות של נוזלים- אפילו דם (תופעה הנראית במצב של הרעלת קוטלי מכרסמים-הרעלה שיכולה להביא למוות ללא טיפול מתאים!). מומלץ לפנות מוקדם ככל האפשר לוטרינר על מנת שיבדוק את כלבתך ויוכל לטפל בהתאם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר