דואגת נורא.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דואגת נורא.
    מיכל
    26/09/2011

הכלב שלי הוא מסוג פודל.
    אתמול בסביבות 4 בלילה הוא התעורר והתחיל להתפרפר יצא לו קצת קצף והזנב שלו צנח נורא נבהלנו אחרי כמה דק' הוא נרגע... בבוקר בסביבות השעה 10 קרה אותו מקרה.
    לקחנו אותו לוטרינר שעשה לו בדיקות דם ואמר שרוב הסיכוים שזו אפילפסיה. ואחכ עוד התקף בערב אבל קצר יותר.
    יש לנו ילדה קטנה בבית כשהיא אוכלת היא לפעמים זורקת לו אוכל בשקט.
    השאלה שלי היא אם יכול להיות שהמקרים הללו קרו בעקבות שהכלב אכל דברים מתוקים ברצף וזאת בעיה של סוכר אצלו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דואגת נורא.

הוספת תגובה

• דואגת נורא. - תגובה

ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור
    26/09/2011

שלום מיכל,
    בן כמה כלבך? האם חווה טראומה כלשהי בעבר? האם בריא בדר"כ או שקיימים סימני מחלה נוספים? אכילת "שטוית" בבית מידי פעם אינם יכולים להביא להתקף מסוג זה אצל כלבך (כמובן שחשוב להקפיד לא לתת מזונות מזיקים הכוללים-שוקולד, שום, בצל, ענבים..)באם החשד הוא כי ההתקף ממנו סבל הנו עווית /אפילפסיה אכן חשוב לנסות ולברר מהו הרקע לכך-על ידי ערכית בדיקות נוספות. אפילפסיה אמיתית מאובחנת על ידי שלילת הגורמים שעשויים להביא לה, אלו כוללים גורמים דלקתיים, זיהומיים, מטבוליים, הרעלות שונות, טראומה או ארוע כמו שבץ, גידולים שונים בבעלי חיים מבוגרים או מולדת (עד גיל 5).
    חשוב לדעת כי טיפול באפילפסיה (מהרגע בו בוחרים להתחיל לטפל-כתלות בייעוץ עם הוטרינר) הנו טיפול לכל החיים, שמטרתו להוריד את תדירות ההתקפים, אולם לרוב לא מפסיקם.
    רק בריאות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מיכל
    26/09/2011

כן את רוב הדברים הוטרינר באמת אמר, לגבי שאלתך הכלב לא עבר שום טראומה זאת פעם ראשונה שקרה מקרה כזה והכלב בן 3 וחצי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו