כלבה בדיכאון! אובד עצות!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלבה בדיכאון! אובד עצות!
    משה
    26/09/2011

שלום דוקטור!
    אני ממש אובד עצות!

יש לי כלבה בת 6, מעוקרת, פינצ'רית קטנה מעורבת.
    כבר מזה חצי שנה שהיא רזתה ממש עד כדי שרואים לא את הצלעות,
    אוכלת ממש קצת ובדיכאון של ממש!
    כל היום עם הזנב בין הרגליים ולא קמה מהספה שלה למעט צרכיה.

לקחתי אותה ל-2 וטרינרים (!) שם עשו לה בדיקות דם+ צילומי רנטגן+ אולטרסאונד- ולא מצאו דבר! הכל תקין אצלה ע"פ הבדיקות.

מה אפשר עוד לעשות? היא בדיכאון ועצובה תמידית וחסרת חשק לחיים..

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלבה בדיכאון! אובד עצות!

הוספת תגובה

• כלבה בדיכאון! אובד עצות! - תגובה

ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור
    26/09/2011

שלום משה,
    מדבריך עולה מצב קשה שאכן דורש התייחסות מיידית. כמובן שלשם התייחסות אמיתית ורצינית למקרה נדרשת הסטוריה מפורטת של המקרה, בדיקה פיסיקלית יסודית (הכוללת בדיקה נוירולוגית ואורטופדית) של כלבתך בשילוב עם אנליזה מלאה של תוצאות בדיקות דם מורחבות, שתן וכן תוצאות בדיקות רנטגן ואולטרסאונד(שכאמור בוצעו). אני מודעת לעובדה כי נסיונות האבחון הקודמים לא נשאו פרי, ואולם, לאור מצבה הקשה של כלבתך המלצתי לך הנה לא להתייאש, לאסוף את תוצאות הבדיקות שכבר בוצעו ולפנות לחוות דעת נוספת אצל וטרינר מנוסה!
    בהצלחה ורק בריאות,
    אשמח אם תעדכן אותי בהמשך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מקרב לב!

משה
    27/09/2011

תודה רבה!
    אני סטודנט וה"תענוג" הזה עולה לי הרבה כסף אבל אעשה הכל כדי שהכלבה תחזור להיות שמחה.. יש לך אולי המלצה לוטרינר מנוסה באיזור חדרה..?.

שנה טובה ושוב תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מקרב לב! - תגובה

ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור
    27/09/2011

אינני יכולה להמליץ על וטרינר ספציפי במסגרת פורום זה,אולם אם אינך מכיר, ייתכן שכדאי לפנות לבית החולים הוטרינרי על מנת שרופאים מומחים יכולו לייעץ בנושא,
    שנה טובה וחג שמח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו