אדישות אצל חתול לאחר זריקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדישות אצל חתול לאחר זריקה
    ויקי
    29/09/2011

שלום!
    יש לי חתולה בריטית בת 4 חודשים. לפני 10 ימים הלכנו לוטרינר והוא עשה לה זריקה נגד גירוד ושם לה אמפולה נגד פרעושים וקרציות. מאז עברו 10 ימים החתולה אוכלת, שותה ועושה צרכים אבל מאז ביקור אצל וטרינר היא מאוד אדישה לא משחקת רק ישנה אוכלת ומגרגרת כשמלתפים אותה. היא היתה מאוד שובבה ושיחקה הרבה, אבל אחרי הביקור נירא כאילו היא בדיכאון.. האם תגובה זו הגיונית אפילו לאחר 10 ימים? מה זה יכול להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אדישות אצל חתול לאחר זריקה - תגובה

ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור
    01/10/2011

שלום ויקי,
    ראשית מספר שאלות: למה כוונתך ב"זריקה נגד גירוד"?האם הגעתם לוטרינר בשל בעיית עור? האם קיבלתם תרופות נוספות?האם נראה כי החתולה מצויה בסטרס אצל הוטרינר?
    חתולים רבים נוטים להילחץ מאד מיציאה מהבית, נסיעה במכונית או מביקור אצל וטרינר ובהתאם עשויים להפגין שינויי התנהגות שונים כגון מציאת מקומות מסתור, בריחה מהבעלים, ולעיתים במצבים קיצוניים יותר הפסקת פעילות שגרתית כמו אכילה, שתייה וכו'.
    תגובות אלו שתיארתי עשויות להשתנות בנסיבות שונות, אולם הייתי מצפה כי יחלפו תוך מספר ימים. באם את סבורה כי חתולתך אינננה כתמול שלשום ונראה כי איננה משתפרת מומלץ לבדוק את הנושא עם הוטרינר הפרטי,
    כל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו