מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלבת אסקי בת 11 שפרכסה 5 פעמים ביוםבת אל03/10/2011
יש לה גם גידול, שלמרות שעברה ניתוח לפני חצי שנה, כנראה שוב תוקף כי הוא ממאיר. נכון לעכשיו היא במצב קשה מאוד, הפרכוסים היו לפני יומיים וכעת היא בקושי רואה, בקושי הולכת, בקושי מזהה, מצבה הכללי מאוד מתדרדר, בדיקות הדם שנעשו לה מראות קריסה של המערכות - והכל קרה תוך ימים ספורים.
אני שואלת שאלה שמאוד קשה לי לשאול אותה: מה כדאי לעשות עימה במצב כה קשה, לאור ניסיונכם המקצועי, האם יש סיכוי שהיא תתאושש ותחזור להיות מה שהיא היתה? ואם כן מתי זה עשוי לקרות? ואם לא אז האם מיידית צריך להחליט על הרדמה של הכלבה? זה מאוד קשה לנו לשאת את המצב הזה אז אני מודה לכם מראש על התייחסותכם. גמר חתימה טובה לכולנו ובריאות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלבת אסקי בת 11 שפרכסה 5 פעמים ביום - תגובה
ד''ר נורית פרנקל04/10/2011בת אל
צר לי על כלבתך
לא ציינת מאיזה גידול סבלה ואיפה.
במה מתבטאת קריסת המערכות?
מתאורך נשמע שאכן מדובר בהתדרדרות קשה, ללא מידע מלא על ההיסטוריה, ובדיקה של הכלבה לא אוכל לתת הערכה על סיכוי וקצב התאוששות/החלמה.
עצתי היא להתייעץ עם הוטרינר המטפל (לא אמור להיות המידע המובקש..)
הרבה בריאות וגמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)