אף יבש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אף יבש
    שני
    11/10/2011

שלום, יש לי כלבה מעורבת בסביבות גיל שנה וחצי.היא בריאה,אוכלת כמו שצריך,רצה ומשחקת אבל שמתי לב שכל הזמן האף שלה יבש ולא רק כשאני ממששת אותו אני מרגישה את זה אלא ממש רואים שהאף יבש.הוא לא לח ואפילו הצבע שלו חיוור ויש מעין סדקים.הוא לא נראה כמו האפים של הכלבים האחרים שלי וזה קצת מלחיץ אותי.מה יכולה להיות הסיבה לכך? שמתי לב שהיא באמת לא כלבה ששותה הרבה אבל לא אמור להיות להם מנגנון טבעי נגד התייבשות?כלומר שיגרום לה לצרוך יותר מים?מצד שני העור שלה גמיש ונראה טוב אז תמוהה לי הסיבה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אף יבש

הוספת תגובה

• אף יבש - תגובה

ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור
    11/10/2011

שלום קרן,
    בניגוד למיתוס הרווח,אף רטוב או יבש אצל כלב אינו מעיד על קיומה/אי קיומה של מחלה כזו או אחרת וכמו כן לא ניתן ללמוד מכך האם טמפרטורת גופו תקינה או לא (זאת ניתן ללמוד רק באמצעות מדידת חום ע"י מד-חום). בהתאם לכך, אין להסיק מהעובדה שאפיו יבש כי כלבך אינו בריא. אולם באם את סבורה שאינו חש בטוב כדאי לגשת לוטרינר לבדיקה..
    רק בריאות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה!

שני
    11/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו