טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום , יש לכלב שלי קרציות באיזור האיבר מין שלו ואני לא יודעת איך להוריד אותם . אני כל שבוע נותנת לו חומר נגד קרציות דרך הפה שהוטרינר שלי רקח . הוא מאוד מגרד וזה מציק לו . מה עליי לעשות ????.
חג שמח מוריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מוריה שלום ניתן להוריד את הקרציות באמצעות פינצטה, במידה ואת לא מצליחה גשי לוטרינר שיעזור לך וינחה אותך למקרה שיהיה צורך בעתיד להוציא קרצית. לטעמי, הטיפול היעיל ביותר נגד קרציות הוא קולרים יעודים,ניתן לשלב עם אמפולות כגון אדונטיקס שגם להם פעילות כנגד קרציות. לרוב אין צורך במתן תרופה (חומר נגד קרציות לפה) ורק בטיפול חיצוני. במידה וביצעת את הנ"ל ועדין ישנן קרציות. התיעצי עם מדביר לגבי ריסוס הסביבה/בית כנגד קרציות. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד