מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפורניים חודרניות לכלבהשלו21/10/2011
שלום לכלבה שלי יש שלוש ציפורנים חודרניות עמוקות.
היא לא הולכת מספיק כי היא לא אוהבת ללכת למטה היא עושה פיפי קאקי ועולה הביתה.
אז נכנסו לה לתוך הבשר שלוש ציפורנים עבות והיא נושכת את הרגל מכאבים.
יש לציין שהיא פחדנית והיא לא נותנת לוטרינר להוציא לה את הציפורניים
ויש לה גם קצת אבנית אז השאלה שלי היא כזאת.
שווה להרדים אותה גם לנקות לה את האוזניים גם להוציא לה מהבשר את הציפורניים גם להוציא לה אבנית בהרדמה אחת.
אמא שלי תמיד מנסה להרגיע אותי ואומרת שאם היא לא בוכה לא כואב לה ואני בחרדות.
אז כדי ?
ומה הסיבות שהיא פחדנית נורא מכל מי שבא הביתה היא פוחדת רועדת מוות והיא מתחילה להשתולל שמגיעים לוטרינר.
היא צ'יוואווה עם פודל(פודל לא בטוח).והיא ננסית.במשקל של שתיים וחצי קילו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורניים חודרניות לכלבה - תגובה
ד''ר נורית פרנקל23/10/2011שלו שלום
ציפורן חודרנית, גורמת לכאב רב, ולפעמים לזיהום חודר. המלצתי היא לקצוץ את אותן ציפורנים חודרניות, במידה ולא ניתן ללא טשטוש, לטשטשה לצורך הפרוצדורה.
אם הוטרינר המטפל שלה חושב שיש צורך בהסרת אבן שן ומוצא אותה כשירה לניקוי שיניים ניתן להעמיק את ההרדמה ולבצע גם ניקוי שיניים (ואוזניים במידת הצורך)
סביר שיהיה צורך בטיפול אנטיביוטי במקביל.
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)