מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכלבה שלי הינדינועה25/10/2011
היי לכלבה שלי קוראיםהינדי היא מעורבת וקטנה היא בת9 חודשים
יש לי שתי בעיות:
שנושרות לה שערות במשיכה קלה ויש סערות שהם חצי לבנות וחצי שחורות(הצבעים שלה הם: בראש ובגוףג'נג'יוהשאר שחור ומעט לבן מתחת לגרון) נושר לה שער בעיקר באזור הגוף
להינדי יש אח שנמצא אצל בת דודה שלי ויש להעוד כלבה באותו גיל שלהם בערך הינדי כל הזמן תוקפת אותה (לא בנשיכות) והמפגש שלנו יומי ואננו יוצאים לטיול ביחד אני כועסת עלייה כשהיא תוקפת אותה אבל זה לא עוזרמהעלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכלבה שלי הינדי - תגובה
ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור27/10/2011שלום נועה,
נשירה הנה חלק ממחזור החיים התקני של השיערה, ניתן להתמודד עימה בעזרת הברשה יום-יומית של הפרווה. לגבי התנהגות כלבתך- כלבים שונים מגיבים בצורה שונה באנטראקציות עם בני מינם, באם האינטראקציה אינה חיובית ניתן לנסות ולעורר משחק משותף של 2 הכלבות באמצעות אביזר עזר (כמו כדור/צעצוע וכו'), הרצות בפארק וכו'
הרעיון הוא לתת קונטקס חיובי למפגש בינהם (חיזוקים שליליים פחות רצויים לטעמי במקרים אלו). לסיום, קיימים מצבים בהם זוג פרטים פשוט ואיננו מסתדר ואין אלא להניח למצב זה..
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נועה27/10/2011תודה רבה עזרת לי מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)