הכלבה שלי הינדי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכלבה שלי הינדי
    נועה
    25/10/2011

היי לכלבה שלי קוראיםהינדי היא מעורבת וקטנה היא בת9 חודשים

יש לי שתי בעיות:

שנושרות לה שערות במשיכה קלה ויש סערות שהם חצי לבנות וחצי שחורות(הצבעים שלה הם: בראש ובגוףג'נג'יוהשאר שחור ומעט לבן מתחת לגרון) נושר לה שער בעיקר באזור הגוף

להינדי יש אח שנמצא אצל בת דודה שלי ויש להעוד כלבה באותו גיל שלהם בערך הינדי כל הזמן תוקפת אותה (לא בנשיכות) והמפגש שלנו יומי ואננו יוצאים לטיול ביחד אני כועסת עלייה כשהיא תוקפת אותה אבל זה לא עוזרמהעלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכלבה שלי הינדי

הוספת תגובה

• הכלבה שלי הינדי - תגובה

ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור
    27/10/2011

שלום נועה,
    נשירה הנה חלק ממחזור החיים התקני של השיערה, ניתן להתמודד עימה בעזרת הברשה יום-יומית של הפרווה. לגבי התנהגות כלבתך- כלבים שונים מגיבים בצורה שונה באנטראקציות עם בני מינם, באם האינטראקציה אינה חיובית ניתן לנסות ולעורר משחק משותף של 2 הכלבות באמצעות אביזר עזר (כמו כדור/צעצוע וכו'), הרצות בפארק וכו'
    הרעיון הוא לתת קונטקס חיובי למפגש בינהם (חיזוקים שליליים פחות רצויים לטעמי במקרים אלו). לסיום, קיימים מצבים בהם זוג פרטים פשוט ואיננו מסתדר ואין אלא להניח למצב זה..
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נועה
    27/10/2011

תודה רבה עזרת לי מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו