מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסמין מוזר אצל הכלבהאורלי05/11/2011
שלום, יש לי כלבת פאג סיני בת שנה. כלבה מאוד אנרגטית עם המון שמחת חיים. לפני מספר ימים קרתה תופעה מוזרה-פתאום היא איבזה שיווי משקל, לא יכלה לעמוד על הרגליים, הלכה במעגלים כאשר הראש מוטה לצד. ממש כמו מישהו שיכור, לא מצליחה לעמוד יציב.משהו שלא קרה ולא ראיתי מעולם. מיד לקחתי אותה לוטרינר כאשר בדרך היא לא מפסיקה לרעוד
. שני דברים חשובים 1.יום לפני כן כדור כדורגל תועה פגע לה בראש. 2. באותו היום גיליתי שבשק האוכל שלה היו תולעים (תקלה בפרופלאן, אכלה מספר ימים בודדים מהשק הזה). הוטרינר אמר שחוסר אוריינטציה יכול להיות מהראש או מפגיעה בכבד. הזריק לה סטרואידים ואנטיביוטיקה. המשך אותו ערב עדיין התנהגה אותו דבר, לא שמרה על שיווי משקל. ביום שלאחר מכן הייתה חסרת אנרגיות.אך יומיים לאחר מכן כבר חזרה לעצמה לגמרי כרגיל- קופצת משחקת מטיילת הכל אותו דבר. הדבר היחיד שהשתנה והוא מאוד מוזר- היא תמיד הייתה מתנשפת בפה פתוח, תמיד. עם הלשון בחוץ. לא רק שהיא אחרי מאמץ אלא גם תוך כדי משחק או סתם התרגשות. מאז שבוע שעבר הפה שלה סגור. אין שום נעילת לסת או משהו בסגנון, היא אוכלת ושותה כרגיל, מלקקת אותי ומחזיקה חפצים בפה כמו בעבר. אבל בשגרה- לא פותחת את הפה. הוא נשאר סגור. מה זה יכול להיות?? היא מתפקת 100 אחוז חוץ מזה, אבל עדיין זה ממש מוזר לי. אשמח לדעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמין מוזר אצל הכלבה - תגובה
ד''ר סמדר טל06/11/2011אורלי שלום
איבוד שיווי משקל, הטית ראש וסגירת לסת- סימנים של "ראש" - עשויים להעיד על מספר בעיות אפשריות. האחת- אפילפסיה- אם כי אלה אפיזודות שאינן נמשכות ללא הפסקה מספר ימים. בעית אוזניים עשוייה לגרום להטית ראש. בעיה עצבית או שרירית עלולה לגרום לסגירת לסת (כגון דלקת בשריר הטמפורלי בראש). בעית מטבולית כבדית, כליתית או הורמונלית הינה אפשרות, וכן הרעלה כזו או אחרת.כפי שאת רואה הסימנים שאת מתארת אינם מקלים על איבחון הבעיה.
בכדי לברר את מקור הבעיה לטעמי יש לערוך סדרת בדיקות שהראשונות שבהן הינן בדיקת דם מקיפה ובדיקת שתן, ולאחר מכן לשקול המשך איבחון - באם לא ניתן למצוא את מקור הבעיה אני ממליצה לך לצלם אותה באם היא נשנית ובקש הפניה לנוירולוג שיעזור בהמשך איבחון הבעיה.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)