טשטוש חתולה סביב מעבר דירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טשטוש חתולה סביב מעבר דירה
    ארזה
    13/11/2011

שלום,

אני עוברת בקרוב דירה לעיר אחרת, מרחק של כשעה נסיעה. יש לי חתולה בריאה כבת שש וחצי, שעוברת איתי. היא כמובן לא אוהבת במיוחד כלובים ונסיעות (אבל לא מקיאה או משתינה בזמן נסיעות).

חשבתי על האופציה לטשטש אותה למשך מספר שעות בעת ההכנסה לכלוב, הנסיעה והארגון הראשוני של החפצים שלה בבית החדש.
    אשמח לקבל המלצה לגבי הרעיון, חומרים ומינונים מקובלים (אני רופאה של בני אדם) וכל טיפ רלבנטי אחר.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טשטוש חתולה סביב מעבר דירה - תגובה

ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור
    18/11/2011

שלום ארזה,
    באם מדובר בפרק זמן ארוך במיוחד ואת חוששת שהמעבר יהווה עבור החתולה סטרס אמיתי אזי שניתן לתמוך בה בעזרת חומרים מטשטשים(באם מדובר בפרק זמן קצר והחתולה איננה בעלת עבר חרדתי המעבר בהחלט עשוי להיות סביל עבורה!). בכדי לתתם יש לערוך ראשית בדיקה רפואית ע"י וטרינר שיוכל לפרט לגבי המשפחות ומינוני החומרים השונים. בכל מקרה מומלץ לחשוף את החתולה לסביבתה החדשה אט אט - קרי- להגבילה תחילה לחדר אחד שיהיה יחסית רחוק מרעשים ותנועת אנשים-עם חפצים אותם מכירה. עם הזמן החתולה "תגלה" ותחקור את יתר הסביבה.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו