מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלב שהותקףקובי23/11/2011
שלום וברכה,
הכלב שלי (בולדוג צרפתי) הותקף אתמול ע"י כלב דוגו ענק..
מיותר לציין שזה היה אירוע טראומטי ביותר לי ולכלב.
הדוגו נשך אותו בחוזקה ,ננעל עליו וניער אותו וגם אני נפצעתי תוך כדי ניסיון להפריד.
אתמול מיד אחרי התקיפה היה נראה שהכל תקין והוא אפילו שיחק ואכל-גם בבדיקה ראשונית של וטרינר הכל היה נראה תקין.
היום בבוקר התעוררתי לקולות הבכי שלו כשהוא שותת דם בוכה,רועד ומפוחד.
מיד לקחתי אותו לבית חולים וששם בבדיקה יותר מקיפה התברר שהפציעות הן לא רק שטחיות והוא יזדקק לטיפולים רפואיים נוספים.
הדבר שהכי מלחיץ אותי זה שהוא כל כך חרד ומפוחד ואפילו ממני הוא נרתע ומפחד
מה אפשר לעשות ע"מ לעזור לכלב לצאת מהטראומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלב שהותקף - תגובה
ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור23/11/2011שלום קובי,
פצעי נשיכה, מלבד נטייתם "להחביא" סיבוכים קליניים (פגיעות מערכתיות, דימומים פנימיים וכו') המתגלים כעבור פרק זמן ממועד הנשיכה (במיוחד שמדובר בכלב גדול הנושך כלב קטן ממנו) אכן מהווים ארוע טראומתי לא פשוט עבור בעל החיים (כמו גם הבעלים). ראשית אני מקווה כי מצבו ישתפר וכי יחלים במהרה. לגבי ההחלמה הנפשית- בפרק הזמן הקרוב לארוע יש לקחת בחשבון כי כלבך סובל מכאבים המוסיפים למצבו וכי ייתכן כי יחזור לעצמו עד מהרה. באם במהלך הזמן ימשיך לסבול מהפרעות התנהגותיות כמו פחד לצאת לטיולים בחוץ או רתיעה משמעותית מכלבים זרים מומלץ יהיה לפנות למטפל התנהגותי לעזרה.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)