נשיכת כלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשיכת כלב
    דניאלה
    24/11/2011

האם כלב יכול לנשוך ברגל כשלובשים ג'ינס ומגפיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשיכת כלב

הוספת תגובה

• נשיכת כלב - תגובה

ד''ר נורית פרנקל
    24/11/2011

דניאלה שלום
    האם את שואלת האם הנשיכה עלולה לחדור את המגף/מכנסיים?
    תולי בעובי הנ"ל ובעוצמת הנשיכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך נשיכה

דניאלה
    24/11/2011

בתי טוענת שהיא וחברתה הלכו לטייל וחברתה פוחדת מכלבים אז הכלב בא אליהם בריצה והתחיל להסתובב בין שניהם והיא לבשה ג'ינס ומגפיים והיא הרגישה נשיכה קטנטנה והיא נלחצת שהכלב נשך אותה ושעכשיו יש לה כלבת אני מנסה להסביר לה שזה לא הגיוני זה קרה לה בגלל החרדה.וזה היה עוד פינצ'ר קטן איזה נימוקים אני יכולה לתת לה שזה היא לא חולה בכלבת ושהכלב לא נשך אותה...היא כולה בהיסטריה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך נשיכה - תגובה

ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור
    27/11/2011

שלום דניאלה,
    כפי שהנך יודעת, באם אין פצע חדירה אין דרך למחלה לעבור. את יכולה להסביר לה את ההבדל בין נגיעה/אחיזה לבין נשיכה, וכן להסביר כי מחלות אינן עוברות במגע פשוט (אם אכן היה כזה דרך הג'ינס והמגפיים). באם בתך פוחדת מכלבים הייתי ממליצה לנסות ולדבר על הנושא באמצעות ייעוץ עם גורם חינוכי על מנת שהמקרה לא יישנה.
    כל טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו