מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשיכת כלבדניאלה24/11/2011
האם כלב יכול לנשוך ברגל כשלובשים ג'ינס ומגפיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשיכת כלב - תגובה
ד''ר נורית פרנקל24/11/2011דניאלה שלום
האם את שואלת האם הנשיכה עלולה לחדור את המגף/מכנסיים?
תולי בעובי הנ"ל ובעוצמת הנשיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך נשיכה
דניאלה24/11/2011בתי טוענת שהיא וחברתה הלכו לטייל וחברתה פוחדת מכלבים אז הכלב בא אליהם בריצה והתחיל להסתובב בין שניהם והיא לבשה ג'ינס ומגפיים והיא הרגישה נשיכה קטנטנה והיא נלחצת שהכלב נשך אותה ושעכשיו יש לה כלבת אני מנסה להסביר לה שזה לא הגיוני זה קרה לה בגלל החרדה.וזה היה עוד פינצ'ר קטן איזה נימוקים אני יכולה לתת לה שזה היא לא חולה בכלבת ושהכלב לא נשך אותה...היא כולה בהיסטריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך נשיכה - תגובה
ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור27/11/2011שלום דניאלה,
כפי שהנך יודעת, באם אין פצע חדירה אין דרך למחלה לעבור. את יכולה להסביר לה את ההבדל בין נגיעה/אחיזה לבין נשיכה, וכן להסביר כי מחלות אינן עוברות במגע פשוט (אם אכן היה כזה דרך הג'ינס והמגפיים). באם בתך פוחדת מכלבים הייתי ממליצה לנסות ולדבר על הנושא באמצעות ייעוץ עם גורם חינוכי על מנת שהמקרה לא יישנה.
כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)