חתולה גורה בת 5-6 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתולה גורה בת 5-6 חודשים
    אלי
    29/11/2011

שלום,
    מצאנו לפני כחודש גורת חתולים נטושה ברחוב..אמצנו אותה ומאז היא חייה אצלנו בחצר.
    אתמול, היא משום מה החלה לצלוע בשתי הרגליים האחוריות..היא הייתה עושה צעד קטן ומתיישבת מייד..ניתן היה לראות מההליכה האיטית שלה ומהצליעה, שמשהוא ברגליים האחוריות שלה לא בסדר כשהיא הלכה....בדרך כלל היא רצה ומשחקת ומלאת חיים ועכשיו היא בקושי זזה מהבית הקטן והמרופד שלה בחצר..
    היום חל שיפור במצבה..כשקראתי לה לאוכל היא קמה מהבית שלה לקראתי, היא עדיין הלכה באיטיות ובזהירות אך היה ניכר שיפור במהירות שבה הלכה, למרות שעדיין אני רואה שהיא עדיין חלשה ברגליים האחוריות, וראיתי גם שהיא לא יכולה לקפוץ מדברים נמוכים לדברים גבוהים....
    אני קצת דואגת לה..מה יכול לגרום לה לכזה דבר, האם זה מפגיעה או שהיא חולה?? והאם היא תתגבר עליו?
    אשמח לקבל חוות דעת כללית,
    אלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חתולה גורה בת 5-6 חודשים

הוספת תגובה

• חתולה גורה בת 5-6 חודשים - תגובה

ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור
    03/12/2011

שלום אלי,
    קשה להגיד ללא בדיקה רפואית מהו הגורם לקליניקה(מחלה ססטמית, פגיעה טראומתית וכו'). יש לפנות לוטרינר פרטי לצורך בדיקה ואבחון.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו