מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לכלבה שלי יש צהבתאלי30/11/2011
שלום,
לכלבה שלי יש צהבת, היא ממש אפטית ועייפה, לא רוצה לאכול, עיניים שלה צהובות ופיפי אדמדם...יש לה גם מחלת אדיסון והיא מטופלת בפלורינף...
הוטרינר שלנו לא ממש מצליח להבין מה יש לה (למה הופיע הצהבת), חושב שאולי החמרה באדיסון...
הוטרינר נתן לה אנטיביוטיקה וזה עזר בזמן שלקחה אותה, אבל עכשיו שסיימנו, עוד פעם חזרה לה הזהבת...אני חוששת שיש לה מהבת זיהומית...מה לעשות?!!??
בנוסף להכל, יש לה פצע מוגלטי על הגב, כבר היה לה כזה לפני שנה ושנתיים, והוטרינר אמר לשטוף לה עם סביור...אבל בגלל שזה כל הזמן חוזר ובאותו המקום, אולי זה משהו רציני?
ממש דואגת...
HELP* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכלבה שלי יש צהבת - תגובה
ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור03/12/2011שלום אלי,
חשוב מאד לערוך בדיקות דם, בדיקות ביוכימיה, שתן ואולטרסאונד בטן על מנת לנסות ולבדוק את מקור הצהבת. הגורמים לצהבת מרובים ועשויים להיות קשורים בטפילי דם, מתן תרופות מסוימות, אנמיה המוליטית, בגורמים הקשורים במחלות כבד (בין אם זיהומיות ובין אם לא), מחלות דרכי מרה, דלקות לבלב וכו'. אין להקל ראש במצבה ולפיכך המלצתי, הנה לפנות במיידי לוטרינר / בית חולים להמשך אבחון וטיפול!
כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)