לכלבה שלי יש צהבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכלבה שלי יש צהבת
    אלי
    30/11/2011

שלום,

לכלבה שלי יש צהבת, היא ממש אפטית ועייפה, לא רוצה לאכול, עיניים שלה צהובות ופיפי אדמדם...יש לה גם מחלת אדיסון והיא מטופלת בפלורינף...
    הוטרינר שלנו לא ממש מצליח להבין מה יש לה (למה הופיע הצהבת), חושב שאולי החמרה באדיסון...
    הוטרינר נתן לה אנטיביוטיקה וזה עזר בזמן שלקחה אותה, אבל עכשיו שסיימנו, עוד פעם חזרה לה הזהבת...אני חוששת שיש לה מהבת זיהומית...מה לעשות?!!??
    בנוסף להכל, יש לה פצע מוגלטי על הגב, כבר היה לה כזה לפני שנה ושנתיים, והוטרינר אמר לשטוף לה עם סביור...אבל בגלל שזה כל הזמן חוזר ובאותו המקום, אולי זה משהו רציני?
    ממש דואגת...
    HELP

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לכלבה שלי יש צהבת

הוספת תגובה

• לכלבה שלי יש צהבת - תגובה

ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור
    03/12/2011

שלום אלי,
    חשוב מאד לערוך בדיקות דם, בדיקות ביוכימיה, שתן ואולטרסאונד בטן על מנת לנסות ולבדוק את מקור הצהבת. הגורמים לצהבת מרובים ועשויים להיות קשורים בטפילי דם, מתן תרופות מסוימות, אנמיה המוליטית, בגורמים הקשורים במחלות כבד (בין אם זיהומיות ובין אם לא), מחלות דרכי מרה, דלקות לבלב וכו'. אין להקל ראש במצבה ולפיכך המלצתי, הנה לפנות במיידי לוטרינר / בית חולים להמשך אבחון וטיפול!
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו