מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קצת דחוף -חתול לאחר סירוסרויטל16/12/2011
שלום,
החתול שלי (בן חצי שנה) עבר אתמול בבוקר סירוס. הוא חזר הבייתה והיום הוא מרגיש מעולה (אוכל, שותה, משחק ובאופן כללי נראה שיש לו מצב רוח טוב מאוד).
לפני מספר דקות הוא דימם מעט מאיזור האשכים (4-5 טיפות) והדימום נפסק.
מה לעשות? קצת מלחיץ אותי. אתמול אחרי הניתוח הוא בכלל לא דימם ודווקא היום הוא התחיל.
תודה מראש.
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה ועדכון מהיום...
חיפאית18/12/2011אתמול בערב הוא עדיין מעט דימם (מצאתי באיזורים שונים בבית מריחות קטנות של דם). התקשרתי בערב לוטרינר והוא באדישות סיכם את השיחה שלי ואמר "זה בסדר- שינוח".
לי קצת קשה לאלץ אותו לנוח כי הוא שובב..ויש לו מצב רוח לרוץ, לשחק עם כדור, לטפס וכו'.
בכל אופן, הבוקר קמתי וראיתי עוד מספר כתמים קטנים של דם יבש מהאיזור בו הוא ישן.
3 ימים אחרי סירוס ,חתול אמור עדיין לדמם?
ושוב תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לשאלה ועדכון מהיום... - תגובה
ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור18/12/2011שלום,
חשוב לנסות ולבדוק מהיכן הדימום. האם שק האשכים נפוח/בצקתי? האם אוכל/שותה, מצב הרוח ממשיך להיות תקין? בכל מקרה באם התופעה ממשיכה אני ממליצה להגיע לביקורת אצל הוטרינר!
כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה ותשובה...
חיפאית18/12/2011הדימום יוצא מצד אחד של אשך (יותר נכון ממה שנשאר שם) הבנתי שאין תפרים...
הוא אוכל, שותה ובאופן כללי בעל מצב רוח טוב מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה ותשובה... - תגובה
ד''ר סמדר טל18/12/2011שלום לחיפאית
אכן פעמים רבות בניתוח חתולים אין תפרים אך זאת משום שהרקמות נקשרות ללא תפרים.
אין סיבה שלאחר מספר ימים יהיה דימום אלא אם החתול גורם לו או שקיימת בעית קרישה.
מומלץ ורצוי לחזור לוטרינר שלכם לבדיקה.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)