קצת דחוף -חתול לאחר סירוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת דחוף -חתול לאחר סירוס
    רויטל
    16/12/2011

שלום,
    החתול שלי (בן חצי שנה) עבר אתמול בבוקר סירוס. הוא חזר הבייתה והיום הוא מרגיש מעולה (אוכל, שותה, משחק ובאופן כללי נראה שיש לו מצב רוח טוב מאוד).

לפני מספר דקות הוא דימם מעט מאיזור האשכים (4-5 טיפות) והדימום נפסק.
    מה לעשות? קצת מלחיץ אותי. אתמול אחרי הניתוח הוא בכלל לא דימם ודווקא היום הוא התחיל.

תודה מראש.
    רויטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת דחוף -חתול לאחר סירוס

הוספת תגובה

• תוספת לשאלה ועדכון מהיום...

חיפאית
    18/12/2011

אתמול בערב הוא עדיין מעט דימם (מצאתי באיזורים שונים בבית מריחות קטנות של דם). התקשרתי בערב לוטרינר והוא באדישות סיכם את השיחה שלי ואמר "זה בסדר- שינוח".
    לי קצת קשה לאלץ אותו לנוח כי הוא שובב..ויש לו מצב רוח לרוץ, לשחק עם כדור, לטפס וכו'.

בכל אופן, הבוקר קמתי וראיתי עוד מספר כתמים קטנים של דם יבש מהאיזור בו הוא ישן.
    3 ימים אחרי סירוס ,חתול אמור עדיין לדמם?

ושוב תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת לשאלה ועדכון מהיום... - תגובה

ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור
    18/12/2011

שלום,
    חשוב לנסות ולבדוק מהיכן הדימום. האם שק האשכים נפוח/בצקתי? האם אוכל/שותה, מצב הרוח ממשיך להיות תקין? בכל מקרה באם התופעה ממשיכה אני ממליצה להגיע לביקורת אצל הוטרינר!
    כל טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה ותשובה...

חיפאית
    18/12/2011

הדימום יוצא מצד אחד של אשך (יותר נכון ממה שנשאר שם) הבנתי שאין תפרים...
    הוא אוכל, שותה ובאופן כללי בעל מצב רוח טוב מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה ותשובה... - תגובה

ד''ר סמדר טל
    18/12/2011

שלום לחיפאית
    אכן פעמים רבות בניתוח חתולים אין תפרים אך זאת משום שהרקמות נקשרות ללא תפרים.
    אין סיבה שלאחר מספר ימים יהיה דימום אלא אם החתול גורם לו או שקיימת בעית קרישה.
    מומלץ ורצוי לחזור לוטרינר שלכם לבדיקה.
    רק בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו