חתול מסכן-למי פונים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתול מסכן-למי פונים?
    שני
    18/12/2011

יש חתול שכבר נמצא שלוש שנים בערך ברחוב שלנו..הוא עיוור,צולע ויש תקופות שהוא נראה כאילו הולך למות מרוב שהוא נהיה רזה..אני מקפידה לתת לו מזון אבל לא תמיד הוא בא ויש גם שבועות שלמים שהוא לא מגיע ככה שקשה לעקוב אחריו.העניין הוא שבשבוע האחרון החתול הזה פשוט לא זז מהדלת של הבית שלנו.יש לנו שטיח בכניסה והוא פשוט רובץ שם יומם וליל.אני נותנת לו לאכול אבל למטה כי זה מפריע לשכנים אבל אני ממש מודאגת. עושה רושם שהוא פשוט רוצה מקום מסתור מהקור אבל אני חוששת לצערי שהוא לא מתאים לחיות ברחוב..זה ממש מסוכן עבורו.בשבועיים האחרונים ראיתי אותו פעמיים חוצה את הכביש וכמעט נדרס. למי אני יכולה לפנות שיעזרו לו? אם לא למצוא לו בית אז לפחות שיעריכו את מצבו..הוא מאוד ידידותי ואני ממש מרחמת עליו..האם הוטרינר העירוני אמור לעזור במצבים כאלה?אני גרה במודיעין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חתול מסכן-למי פונים?

הוספת תגובה

• חתול מסכן-למי פונים? - תגובה

ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור
    18/12/2011

שלום קרן,
    לצערי חתולים רבים חיים בתנאים קשים ברחוב ולמרות מאמצים רבים של אנשים טובים ואכפתיים הבעייה רחוקה מפתרון. אם כל אחד מאיתנו יהיה מעט אכפתי ויעשה מעשה אכן נצליח לעזור לכמה שיותר מהם. ככלל, צעד ראשון יהיה להביאו לבדיקת וטרינר- רובנו נותנים הנחה משמעותית לחתולי רחוב, וכן קיימת תמיכה של עמותות בטיפול (כמו "תנו לחיות לחיות"). לאחר מכן ניתן יהיה לסייע לך בחיפוש בית מתאים.
    כל הכבוד על האכפתיות והמון בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו