מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החתול שלי מת הלילה! בבקשה תענו לי!דורון20/12/2011
שלום.
החתול שלי נפצע לפני מספר ימים קרוב לבסיס הזנב ובזנב עצמו. אתמול הוא ישב על המדרגות של החצר ובכה ודימם מהאיזור. הזמנתי וטרינר מכיוון שהחתול הינו חתול חצר ואינו רגיל לנסוע ובנוסף אין לי כלוב. הוטרינר הגיע, הרדים את החתול, גילח את האיזור ואמר שמדובר בציסטה וניקז את הפצע. נתן לחתול אנטיביוטיקה ואינפוזיה. בנוסף הוטרינר גם ביצע סירוס במקום.
כל זה היה בשעה אחת בצהריים. החתול היה מעולף עד שעות הערב. בערב החל להתעורר כל חצי שעה ובכה בכי נוראי ושוב נרדם וכך עד בערך אחת בלילה. לאחר מכן קמתי בסביבות ארבע לראות מה קורה איתו והוא כבר לא היה עימנו. הוא היה קר וקשה.
חשוב לציין שהחתול היה קר משעות הערב.
אני לא יודע מה לחשוב ומה היה יכול לגרום לכזה דבר.
בבקשה בבקשה, אם מישהו יודע משהו שנשמע הגיוני אני אשמח להסבר.
האם הסירוס היה יכול לגרום לזה? האם הפציעה?
פשוט בא לי למות.. כל כך אהבתי אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואו!! קודם כל תנחומיי!
שני21/12/2011אני רק יכולה לדמיין מה עובר עליך ואני ממש מצטערת בשבילך שזה קרה..אני לא וטרינרית אבל לדעתי חשוב מאוד שתבדוק את הסיבה למוות המיותר הזה.(כמובן שכל מוות הוא מיותר אבל כשאתה יודע שזה מזקנה לפחות זה דרך הטבע וזה מנחם שלא כמו מוות בגיל צעיר) אני יודעת שיש אנשים שנותנים את הגופה לבית דגן ושם עושים ניתוח לאחר המוות כי זה באמת קצת מוזר שהוא מת ככה פתאום.יכול להיות שזה קשור לפצע שאולי גרם לזיהום והטיפול ניתן לו מאוחר מדי ויכול להיות שהוטרינר עשה טעות שסירס אותו או שהיה סיבוך כתוצאה מהסירוס אבל אלה רק השערות,אני לא מומחית אז קח את דבריי בערבון מוגבל. בכל מקרה תהיה חזק ולפחות תתנחם בזה שהוא אף פעם לא היה צריך לדאוג לאוכל ושסה"כ היה לו טוב בעולם. תעדכן אם תוכל.בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחתול שלי מת הלילה! בבקשה תענו לי! - תגובה
ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור22/12/2011שלום דורון,
צר לי לשמוע על חתולך. לצערי לא אוכל לענות לך באשר לגורם המוות: רבים הם הגורמים שיכולים להביא לכך (מה עוד שאין בידנו בדיקות מקיפות שיכלו להעיד על מצבו בעת הפציעה). באם הנך רוצה לנסות ולחקור ניתן לקחת את הגופה לבדיקה פתולוגית במכון הוטרינרי בבית דגן (ואולם גם אז אין בטחון במציאת הגורם).
שיהיה רק טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)