מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גור כלבגלי22/12/2011
שלום,
חברתי ללימודים מצאה לפשני כשבועיים גור כלב שיצא מתוך אתר בניה היא לקחה אותו וקילחה אותו ולאחר מכן לקחה אותו לווטרינר שאמר לה שהוא לא מחוסן אך כרגע אין לו מחלות..הוא לא הצליח לזהות את הגזע שלו הוא רק הצליח לזהות שהוא מעורב והוא אוסטרלי לא יותר.. ואמר שיהיה בינוני..
אני הולכת לאמץ את הכלב המקסים הזה ורציתי לדעת מהם החיסונים הדחופים שצריך לעשות לו מפני שהוא לא מחוסן,ומה מחיר החיסונים בערך..?
והאם ישנו עוד משהו שאני צריכה לדעת כדי שהכלב יהיה מטופל כמו שצריך..חשוב לי לציין שהכלב ממש מפוחד ואנחנו מאוד עדינות ומעניקות לו המון חום ואהבה ממש כמו לתינוק..אשמח לקבל תשובה במהרה...תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גור כלב - תגובה
ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור23/12/2011שלום גלי,
מהו גילו המשוער של הכלב? אנו מחסנים גורי כלבים החל מגיל 6-8 שבועות( באם נמצאים בריאים וברשות הבעלים לפחות זמן של שבוע). החיסון הראשון הנו חיסון משושה, ואנו חוזרים עליו 3 פעמים בהפרשי זמן קבועים. החיסון הנוסף שמהווה חיסון חובה בארצנו הנו חיסון הכלבת שנעשה מאוחר יותר. מחירי החיסונים משתנים בין המרפאות וישנן תוכניות חיסונים שונים לגורים (שמקנות הנחה כזאת או אחרת). חשוב בינתיים, כל עוד אינו מחוסן לא לחשופו לצואה/שתן/כלבים אחרים שעשויים להוות מקור הדבקה למחלות שונות. יש להגיע לוטרינר, ובאם הנו בגיל המתאים להתחיל ולחסן בהקדם!
כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)