גור כלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גור כלב
    גלי
    22/12/2011

שלום,
    חברתי ללימודים מצאה לפשני כשבועיים גור כלב שיצא מתוך אתר בניה היא לקחה אותו וקילחה אותו ולאחר מכן לקחה אותו לווטרינר שאמר לה שהוא לא מחוסן אך כרגע אין לו מחלות..הוא לא הצליח לזהות את הגזע שלו הוא רק הצליח לזהות שהוא מעורב והוא אוסטרלי לא יותר.. ואמר שיהיה בינוני..
    אני הולכת לאמץ את הכלב המקסים הזה ורציתי לדעת מהם החיסונים הדחופים שצריך לעשות לו מפני שהוא לא מחוסן,ומה מחיר החיסונים בערך..?
    והאם ישנו עוד משהו שאני צריכה לדעת כדי שהכלב יהיה מטופל כמו שצריך..חשוב לי לציין שהכלב ממש מפוחד ואנחנו מאוד עדינות ומעניקות לו המון חום ואהבה ממש כמו לתינוק..אשמח לקבל תשובה במהרה...תודה רבה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גור כלב

הוספת תגובה

• גור כלב - תגובה

ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור
    23/12/2011

שלום גלי,
    מהו גילו המשוער של הכלב? אנו מחסנים גורי כלבים החל מגיל 6-8 שבועות( באם נמצאים בריאים וברשות הבעלים לפחות זמן של שבוע). החיסון הראשון הנו חיסון משושה, ואנו חוזרים עליו 3 פעמים בהפרשי זמן קבועים. החיסון הנוסף שמהווה חיסון חובה בארצנו הנו חיסון הכלבת שנעשה מאוחר יותר. מחירי החיסונים משתנים בין המרפאות וישנן תוכניות חיסונים שונים לגורים (שמקנות הנחה כזאת או אחרת). חשוב בינתיים, כל עוד אינו מחוסן לא לחשופו לצואה/שתן/כלבים אחרים שעשויים להוות מקור הדבקה למחלות שונות. יש להגיע לוטרינר, ובאם הנו בגיל המתאים להתחיל ולחסן בהקדם!
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו