שאלה קצת מוזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה קצת מוזרה
    מוטרדת
    26/12/2011

לפני כשבוע וחצי חזרתי לעבודה מארוחת צהריים ובטעות צעדתי על משהו שנדרס ולא כלכך שמים לב אליו, נראה לי עכבר גדול או חולדה. איני מכירה את ההסטוריה של החולדה (כלבת או לא), חזרתי אל המשרד, שאגב יש בו שטיחים מקיר לקיר כך שלא מנקים אותו, מה שאומר שהוא מאד מלוכלך, ושבוע לאחר מכן, נפל לי על השטיח עגיל, ניקיתי אותו עם סבון והחזרתי לאוזן ואחר כך הצטערתי על כך עד היום, ונורא מציק לי העניין שאולי, באופן מוזר ולא הגיוני שנדבקתי בכלבת-או שאולי זה כן הגיוני וצריך להתחסן? אני מוטרדת
    יש לי גם לפעמים הרגשה של סימפטומים כמו כאבי ראש קטנים שעברו, גודש קל בגרון.

הבנתי שנוזל שהתייבש אינו מחזיק את הוירוס בחיים.

תודה מראש על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה קצת מוזרה

הוספת תגובה

• שאלה קצת מוזרה - תגובה

ד''ר סמדר טל
    29/12/2011

וירוס הכלבת אכן קטלני אך עליו לעבור דרך נשיכה של בעל חיים -היינו פציעה של העור וחדירתו. הוירוס מתרבה ונמצא בבלוטות הרוק של בעל חיים נגוע ולכן הנשיכה מעבירה אותו לבעל חיים אחר. כמו כן הסימנים הקליניים של המחלה אינם מופיעים בדרך כלל לאחר שבוע בבעל החים המודבק.
    אם אינך חשב בטוב עליך להבדק ללא קשר אצל רופא אבל מהתיאור שלך לפחות- לא נראה לי הגיוני שנדבקת בכלבת.

רק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו