מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עמידות בקטריות -שאלה לנטע - ליאבי05/01/2012
היי נטע - לי ,
כידוע לך בעולם ישנו ויכוח אם כדאי להאכיל כלבים בבשר נא.אני לא נכנס לויכוח הזה לבד מנושא הבקטריות.
1.תוכלי לפרט אילו חיידקים למשל בבשר יכולים לשרוד הקפאה של שלושה ימים ומעלה במינוס 18 מעלות ? סלמונלה שורדת ? איקולי ?
2.תוכלי לפרט אילו חיידקים למשל בבשר יכולים לשרוד מיצי קיבה של כלב ב-PH1 ? סלמונלה שורדת ? איקולי ?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמידות בקטריות -שאלה לנטע - לי - תגובה
ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור06/01/2012שלום,
החיידקים שמנית: אי קולי, סלמונלה, וכך גם פתוגנים נוספים כגון ליסטריה (השכיחה למדי עפ"י ממצאים של בדיקות בארץ) ואף טוקסופלסמה עשויים כולם לשרוד הקפאה כמו גם תנאי חומציות גבוהה במערכת העיכול של הכלב, ועובדתית אנו נתקלים במקרים ספורדיים של כלבים מהם בודדו פתוגנים אלו לאחר תחלואה. כמובן, שהמנה האינפקטיבית משתנה בין פתוגן אחד למשנהו ובין הזנים השונים, אולם אנו יכולים להבטיח את תמותתם של גורמים אלו רק על ידי בישול ממושך ועל כן אין טעם לדעתי להסתכן במתן בשר נא לכלבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)