בוקסר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקסר
    אלי
    13/01/2012

היי
    יש לי כלבת בוקסר בת שנתיים בתאריך 1-7-10 היא קיבלה מחזור ראשון ובתאריך 7-8-10 היא ברחה מהבית וכלבים עלו אלייה לקחתי אותה לויטרינר מקומי שהביא לה זריקה לדיכוי הריון DEPO-PIORAIA 400 MG ועד היום היא לא קיבלה מחזור...
    מה יכולה להיות הסיבה ומה התוצאות ומה כדי לעשות כדי שהיא תלד גורים בעתיד????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוקסר

הוספת תגובה

• אלי - סלח לי שאני מתערבת אבל

שני
    15/01/2012

הייתי מציעה לך לקחת כמה רגעים ולחשוב על ההשלכות החמורות שעלולות להיות במידה והכלבה שלך תיכנס אי פעם להיריון. אז קצת ידע כללי:בארץ מומתים מאות אלפי כלבים בשנה רק כי אף אחד לא דורש לאמצם,לא מדובר בכלבים חולים או קשישים אלא בכלבים צעירים,יפים ובריאים אך הם נרקבים ונמקים בכלביות עד שממיתים אותם כשאין להם שום דורש. עכשיו תחשוב שעל כל כלב שאתה מרביע כלב אחר מומת בכלבייה.המצב בארץ מאוד קשה והרשויות לא מצליחות להשתלט על אוכלוסיית הכלבים המתרבה וכמובן שאני לא יכולה להכריח אותך אלא רק להציע לך שתוותר על ההיריון המיותר הזה. מבחינה בריאותית היריון לוקח המון משאבים מהכלבה ובשביל מה? הרי הגורים לא נשארים איתה וזה לא מציאותי לעקוב אחרי כל הגורים שנמסרים. מנסיון של התנדבות במשך שנתיים באחת העמותות המוכרות בארץ הייתי עדה להמון כלבים גזעיים שאחרי שאנשים שילמו עליהם הם פשוט נטשו אותם וזה כ"כ חבל. אני יודעת שיש אנשים שמבחינה מנטלית קשה להם לעקר או לסרס את הכלב/ה שלהם אז אני לא אומרת שתעקר אותה אבל אם אתה מחליט שאתה לא מעקר לפחות תהיה מספיק אחראי לשמור עליה מזכרים אחרים ובאופן כללי כדאי למנוע בריחות מאחר ויש לא מעט סכנות בחוץ. מקווה שלקחת את דבריי לתשומת לבך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרמיאל

אלי
    17/01/2012

קרן אני מאוד מסכים עם מה שאת אומרת. אבל יש לי את כל האמצים לגדל כמה גורים שיצאו. וגם במידה ואני מתכוון למסור את הכלבים אני לא ימסור אותם לכל אחד קודם כל אני יבדוק מי האנשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקסר - תגובה

ד''ר סמדר טל
    15/01/2012

אלי שלום
    זריקת דפו פרוורה הינה זריקה הורמונלית המכילה פרוגסטרון ארוך טווח- זמן הפעילות של פרוגסטרון זה משתנה מכלבה לכלבה וכן עלול לשבש את מערך ההורמונים אצלה באופן כללי. בנוסף- זריקה כזו יכולה לגרום לדלקת רחם ועוד תופעות לואי לא רצויות. אני מציעה שתפנה לוטרינר על מנת לודא שלא קיימות תופעות לואי כאלה ואחרות ורק לאחר מכן תוכל לצוץ השאלה באם ניתן להרביע או רצוי לךהרביע את הכלבה שלך.
    רק בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרמיאל

אלי
    17/01/2012

תודה. איזו בדיקות אני בידיוק צריך לבקש שיבצעו לה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו