מלטז שננשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מלטז שננשך
    שירן
    09/02/2012

שלום רב,

לפני כשבוע הכלב הקטן שלי ננשך באכזריות ע"י בוקסר,
    הרגל שלו יצאה מהמקום ביצעו לו החזרה סגורה ולשימחתנו לאחר צילום ההחזרה הצליחה.
    היום הכלב סובל מפצעים רבים, זיהום ושטפי דם, הוא מטופל באנטיביוטיקה משחת דרמהקובין וחיטוי של מי מלח וכמובן קולר אליזבט. אני מאמינה שעם הטיפול המסור שאנחנו נותנים לו כל מה שתיארתי יעבור. מה שמדאיג אותי כרגע הוא שיש לו חור גדול במפשעה בגודל מטבע של שקל ועמוק מאוד, הוטרינר אמר שזה יתאחה לבד ושאין צורך לתפור את זה בגלל הזיהום וגם אם הזיהום יעבור הוא לא יתפור כי זה יסגר לבד. חור מסוג זה יכול להיסגר מעצמו ללא עזרה של תפירה?? אודה לתשובתך בהקדם. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מלטז שננשך

הוספת תגובה

• מלטז שננשך - תגובה

ד''ר סמדר טל
    09/02/2012

היי שירלי
    נשמעת חויה מזעזעת למדי לכלבך הקטן- אני שמחה שהוא בדרך להחלמה. לגבי החור- חור בגודל כזה שהינו מזוהם- מומלץ להשאירו פתוח אכן- ובדרך כלל קיימת התאחות עצמאית. במקרה שהדבר לא יקרה לאחר מספר ימים יש לשקול סגירה כירורגית- אבל אם החור הולך ונסגר מעצו- אפילו לאט- שווה להמתין, משום שסגירת החור עם זיהום בתוכו עלול להביא לזיהום גדול אף יותר ופתיחת חור חדש ממילא.
    נראה שהוטרינר שלכם עושה עבודתו נאמנה ובזכות כולכם כלבך מחלים והולך
    רק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מלטז שננשך

שירלי
    09/02/2012

החוויה בהחלט הייתה מזעזעת,קשה פיזית ונפשית וכל זה בגלל בעלי כלבים לא אחראים שמשחררים את הכלבים המסוכנים שלהם לבד.....!
    אני מאוד מאוד מודה לך על תשובתך המהירה וכן הוטרינר שלי עושה את עבודתו בצורה הטובה ביותר, אבל אני עדין חרדה לשלומו של הקטן שלי. יום מקסים! :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו