מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלבה ששברה את האגן לענות בדחיפותאורי10/02/2012
[פודל טוי שחורה בת שנה וחצי]
הכלבה שלי נדרסה שלשום ושברה את האגן שלה ל3 חלקים היא צריכה להיות בכלוב ולהתאושש 6 שבועות היא לוקחת כדורים נגד כאבים והכל,היא הייתה מאושפזת יומיים אצל הווטרינר.
הבעיה: הכלבה לא מצליחה לחרבן היא חרבנה אצל הווטרינר שהגיע לשם (לפני שהיא נדרסה בדיוק הוצאנו אותה לטיול) וחרבנה אתמול בקושי.. והיום שלשלה עם היא לא תחרבן היא תצטרך ניתוח מאוד מסובך! קיבלנו שמן פרפין להקל עליה.. אנחנו בנתיים מאכלים אותה עם מזרק (מרקים,טיפה חמאה,"אוכל רך") היא לא רוצה לאכול והיא אוהבת מאוד לאכול.
לסיכום: אני צריך משהו שיגרה לה את פי הטבעת שיקל עליה לחרבן.
תודה רבה לעוזרים חשוב שזה היה עוד היום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלבה ששברה את האגן לענות בדחיפות - תגובה
ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור13/02/2012שלום אורי,
צר לי לשמוע על כלבתך. ככלל, אחד הסיבוכים של שברי אגן המצריכים התערבות כירורגית הנו הלכדות של עצבים חיוניים, וכתוצאה חסרים נוירולוגים המתבטאים בצורות שונות, בין השאר בקושי במתן צרכים. לעיתים הדבר הנו תוצאה של היצרות משמעותית של תעלת האגן ופעמים אחרות כתוצאה מבצקת או שטף דם מקומי. בכל מקרה חשוב לדעת: באילו מקומות מצויים השברים, אילו חסרים נוירולוגים נמצאו, האם קיים רפלקס אנאלי לפחות בחלקו?
באם ישנה פגיעה עצבית הדרך לסייע בהעברת צואה טמונה בניתוח וכן במרככי צואה(לקוטולוז למשל )בנוסף למזון רך ושתייה מרובה כמובן. לעיתים הקושי בהעברת המזון(באם אין חסרים עצביים) נובע גם מכאב.
אשמח לסייע באם ישנן שאלות נוספות,
רק בריאות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)