מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החתול שלי נעלםמיה11/02/2012
שלום
החתול שלי שמו יולי בן 11 אפור מנומר ומסורס נעלם לי כבר שבוע הוא חתול שגם בבית וגם בחוץ בתקופה האחרונה הוא לא הרגיש טוב הקיא קצף כזה ונעשה צרוד וקולו השתנה אני הייתי במעקב עם ויטרינר בטלפון וגם לפני כמה ימים דברנו ואמרתי שהחתול שלי נעלם .החתול אכל ושתה קצת פחות אך חזר לאכול אפילו יותר טוב עכשיו וגם שתה . לציין שנמסר לי שישנו מישהו כאן שמרעיל חתולים וליד הדלת שלי מצאתי חתול מת למי לדווח על כך? מה אני עושה בקשר לחתול שלי . אני יודעת שחתול נוהג ללכת ולחזור וכך הוא עשה אך שבוע זה כבר הרבה זמן מה עושים? המודאגת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החתול שלי נעלם - תגובה
ד''ר נטע-לי פוירשטיין-גנור13/02/2012שלום מיה,
ראשית, דיווח על חתולים מתים צריך להיות מועבר למוקד העירוני. כדאי לנסות גם לברר עם הוטרינר העירוני האם ידועים מקרים נוספים. באשר לחתולך: ישנו סיכוי גבוה כי היעלמותו אינה קשורה בהכרח לחשד להרעלות אותו את מתארת. כדאי לדעתי לנסות ולפזר מודעות חיפוש באזור מגורייך וכן להעבירם לוטרינרים באזור.
מקווה לבשורות טובות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)