טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לכלבה שלי יש נשירה רצינית וגם יש לה קשקשים ואין לי מושג למה היא אוכלת כל דבר וזה גרם לה להשמנה רצינית ועכשיו אני לא נותנים לה שומדבר לאכול חוץ מהדוגלי שלה ועדין זה לא עוזר. יש לי הרגשה שהיא חולה. השיער שלה נושר ממש, בלי הפסקה בכלל ! אתם יכולים להסביר לי למה ? ויש לה גם גולות בבטן למה זה קורה לה ? מה הסיבות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אלי, נשירה, שאיננה רק עונתית עשויה להיות על רקע גורמים שונים ( החל מבעיות עור, סטרס, מחלות שונות וכן על רקע תזונתי). בכדי לאבחן יש לפנות לוטרינר לצורך בדיקה והערכה. כל טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מנתח בכיר במחלקה לכירורגיה כללית והשתלות במרכז הרפואי שיבא. סיים את לימודי הרפואה בהצטיינות בבי"ס לרפואה ע”ש סאקלר בת"א. את ההתמחות בכירורגיה כללית השלים בשיבא, כולל שנת התמחות בבי"ח Mount-Sinai בניו-... קרא עוד