מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פגיעה ברירית הלשוןJAKE28/03/2012
שלום.
אתמול בערב הכלב שלי (זכר בן 4) לעס קצת עשב ודשא והקיא - רגיל ונורמלי.
אלא, שאח"כ הוא בקושי פתח את הפה, סרב לאכול ולשתות ונראה ירוד.
לקחתי אותו לוטרינר שחשב בתחילה שזה כאבי בטן, נתן זריקת אנטיביוטיקה וכדורים להורדת חומציות הקיבה.
היום בבוקר ראיתי שהוא ניסה לאכול קצת אבל שיחק עם האוכל כאילו כואב לו ללעוס.
פתחתי לו את הפה וראיתי על הלשון (במרכז) מן איזור של כ-2 ס"מ שנראה כאילו הרירית התקלפה ממנו.
חזרתי לוטרינר, וכשהוא ראה את זה הוא אישר שכנראה הוא לעס משהו שגרם לפגיעה ברירית הלשון ואמר שאין מה לעשות וזה יכול לקחת מספר ימים עד שיתאחה.
לבקשתי הוא רשם לי ג'ל מאלחש (כמו שנותנים לתינוק שמוציא שיניים), וגם נתן לי אוכל רפואי רך ומרוכז (קופסאות כמו טונה), והכלב אוכל וגם שותה.
בניגוד לאתמול בערב - הכלב נראה בסה"כ בסדר. רץ אחרי ציפורים וכו' - הכל כרגיל, רק שהוא לא כ"כ רוצה לשחק עם הכלבה השניה שלי.
האם יש לכם הצעות נוספות איך ניתן להקל עליו עד שיתאחה הפצע בלשון.
אודה לכל רעיון !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה ברירית הלשון - תגובה
ד''ר סמדר טל29/03/2012שלום ג'ייק
ניתן גם לתת כדור נוגד כאבים על מנת להקל על אי הנוחות בפה וכן לערוךשטיפות פה לחיטויו
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)