העתקת מגורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העתקת מגורים
    שרה
    10/04/2012

אנו עוברים דירה הכלבה שלנו בת 4 אנו אנשים עובדים וניצטרך להשאיר אותה לבד בבית מה אנו צריכים לעשות למענה האם היא תיפחד כשלא נהיה אנחנו מאוד דואגים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העתקת מגורים

הוספת תגובה

• העתקת מגורים - תגובה

ד''ר נורית פרנקל
    11/04/2012

טלי שלום
    למשך כמה זמן תעדרו? מי יטפל בכלבה בזמן זה? חלק מהאנשים שנעדרים זמן רב מהבית נעזרים ב"דוגי סיטר" שמוציא את הכלב ומבלה איתו במהלך היום.. עם כח רצון, ניתן למצוא פתרונות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלבה

שרה
    11/04/2012

כה שהכלבה תעבור איתנו פשוט בבית הקודם הינו משאירים אותה ל8שעות ואחר כך כמובן משאירים לה מים ואוכל אני התכונתי שאנו עוברים דירה יחד איתה אבל אחרי יום שעברנו היא תיצטרך להישאר לבד כמה שעות עד שנחזור מהעבודה ואני דואגת אולי לחינם שהיא יהיה לה עצבות או שלא מחיב הרי היא יכולה להריח את הבגדים שלנו העם אני צודקת או שאין שום בעיה והיא תיסתכל סליחה על האריכות אבל אני מאוד דואגת לה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו