מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהלין05/05/2012
שלום.
בזמן האחרון שמתי לב לכך שבקערת המים של הכלב שלי יש מעין תולעים שקופות שנתלות על דפנות הקערה ומסרבות לעזוב כאשר מכוון לעברם זרם חזק של מים.
הצלחתי להסיר אותן רק כאשר שפשפתי את הקערה עם סקוץ' וסבון, אולם הן חזרו להופיע לאחר זמן מה.
רציתי לשאול האם הן מסוכנות לכלב או לי?
וגם, כיצד הן הגיעו למים?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה?
לין07/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד''ר סמדר טל08/05/2012לירון שלום,
סליחה על העיכוב במתן התשובה
האם המים עומדים בחוץ, וכל כמה זמן את מחליפה אותם? במידה ואינך מחליפה את המים בתדירות מספקת (מומלץ לספק מקור מים טרי ולחדש את המים בקערה פעם ביום או יומיים)י יתכן ואלו גלמי/זחלי ייתושים או חשופיות?
האם התולעים מופיעות גם בצואת הכלב? או שמא רק סביב קערת המים?
מחכה לתשובתך
דר' סמדר טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
לין09/05/2012ראשית, תודה על תשובתך.
לגבי השאלה, אני מחליפה לו את המים בערך פעם ביום ולא הבחנתי בתולעים בצואה.
אולי שכחתי להזכיר זאת קודם אבל במהלך היום ציפורים ויונים שותות לו מהמים, יכול להיות שקיים קשר לתולעים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום - תגובה
ד''ר סמדר טל13/05/2012איני יודעת אם קיים קשר אך אני ממליצה לשים את קערת המים במקום בו רק הכלב יוכל לשתות וכל עוד הכלב בעל צרכים ותיאבון תקינים (לא משלשל, מקיא, מרזה) ומקבל טיפול מונע לתולעים (אחת לחצי שנה) ואינך רואה בצואתו תולעים (מראה דומה לגרגירי אורז לבן) (במידה וכן יש לחזור על התילוע לאחר 10 ימים) לא הייתי דואגת.
נסי להחליף למים מבקבוק( עדן/נביעות) ולהכניס את קערת המים לבית ותראי עם התולעים מופיעות...
רק בריאות
דר' סמדר טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)