כלב שלא יוצא לטיול?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלב שלא יוצא לטיול?
    גבי
    18/05/2012

אהלן, אני רוצה לקנות כלב אבל אנחנו גרים בקומה רביעית והלוח זמנים שלנו פשוט מפוצץ, אני לא יכולה להתחייב לעצמי שיהיה מי שיטייל אתו פעמיים ביום, ויהיו ימים שגם פעם אחת לא תתאפשר. האם יש כלבים קטנים ועצלנים שאפשר לגדל אותם בבית כמו חתולים? שלוותר על טיולים מדי פעם יהיה בסדר? לא חייב עצמאיים כי תשומת לב ואהבה הם יקבלו והרבה, אבל לצערי, טיולים יתפספסו להם כל כמה ימים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלב שלא יוצא לטיול?

הוספת תגובה

• כלב שלא יוצא לטיול? - תגובה

ד''ר סמדר טל
    18/05/2012

גבי שלום.
    האם שקלתם לקחת חתול במקום כלב? נראה לי שלאורך החיים שלכם חתול, שהינו בע"ח עצמאי יותר ואינו זקוק לטיולים בחוץ, יתאים יותר מכלב. ברור שישנם כלבים קטנים אותם ניתן לגדל אך ורק בבית, אך גם הם זקוקים לתשומת לב וטיולים, אחרת יאלצו לעשות את צרכיהם בבית. בנוסף לכך, עולה מתיאורך שהכלב ישאר שעות רבות לבד - דברים אלה עלולים ליצור תסכול רב בכלב ובעיות התנהגות שע"מ למנוע אותם תידרשו לתרגולים וזמן רב שלא נראה שיש לכם.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו