מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרגישה שעומדת לאבד את הכלב שלי...קטרין16/02/2008
שלום. אני חייבת עזרה יש לי כלב פיקנז כימעט בן 14 יש לו פריצת דיסק והוא צולע על צד אחד (זה קרה שהוא היה בן 4 ).
לפני כחודש הבחנתי במספר מקומות בגוף במין בלוטות קטנות בולטות בצבע ורוד כאילו רואים בתוכם שתף דם הבלוטה הכי גדולה שהיתה לו היתה ברגל הקדמית אך היא נעלמה כאילו לא היתה ועכשיו התחילו להופיע לו יותר ויותר בלוטות כאלה יתכן שזה גידולים?הוא לא סובל מכאבים אוכל הכל שותה הרבה.
הדבר שהכי מדאיג זה ההתקפים שהוא עבר בימים האחרונים, לפני כיומים הוא עבר מין התקף חשבתי שהוא ניחנק או בלע משהו אבל לא, יצא לו קצף מהפה הוא שכב במשך שתי דקות ולא זז לא ידעתי מה לעשות זה היה נישמע כאילו הוא ניחנק מתקשה לנשום הרגשתי בפתאומיות שחום הגוף שלו יורד העינים ניהיו מטושטשות הוא לא הגיב לכלום כעבור כ2 /3 דקות הוא התחיל לחזור לעצמו היה נראה כאילו הוא במין הלם/שוק והיום בבוקר קרה איתו אותו הדבר אבל לקח לו כיותר מ5 דקות להתאושש בשעתים הראשונות הוא לא הצליח ללכת היה נופל אחרי כל צעד אני לא יודעת מה לעשות ולאיזה וטירנר לפנות.
יתכן שזה התקף לב??? מה יהיה עם עוד פעם זה יקרה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קטרין שלום,
ד''ר סמדר טל17/02/2008קשה לקבוע מהתאור מאיזה רקע נובעים ההתקפים האלו. יתכן והם נובעים מבעיה במערכת העצבים, מערכת הנשימה או מכל מערכת אחרת בגוף. אני ממליצה בשלב ראשוני, לקחת אותו לוטרינר לצורך בדיקות כלליות על מנת לנסות למצוא את מקור הבעיה ולבדוק את הבליטות האלו שיש על גופו. בכלב בגילו מומלץ גם לבצע בדיקות דם ושתן. בהתאם לממצאים יתכן ויהיה צורך לבצע בדיקות נוספות על מנת לאבחן את מקור הבעיה. במידה ויש לו שוב התקף שכזה אני ממליצה לצלם אותו על מנת שתוכלי להראות לוטרינר, יתכן וזה יעזור לאבחן מאיזה רקע התקפים אלו נובעים.
במידה וההתקפים האלו לא חוזרים על עצמם אני ממליצה בכל מקרה לקחת אותו לבדיקות אצל הוטרינר על מנת לנסות למצוא טיפול ולמנוע חזרתיות בהמשך.
רק בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)