אמפולות נגד פרעושים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמפולות נגד פרעושים
    שני
    14/06/2012

היי, שמתי לפני שלושה ימים אמפולות למניעת פרעושים לשני הכלבים שלי, (החברה לא ממש מוכרת) ומשום מה החומר נשאר לח עד עכשיו..עושה רושם שהחומר לא נספג כמו שצריך. כשאני נוגעת בהם אני ממש מרגישה את החומר בידיים ואפילו רואים שהידיים מבריקות. עכשיו השאלה היא כזאת, האם ככה זה אמור להיות ויש פשוט אמפולות שלוקח להן יותר זמן להיספג או שמשהו לא בסדר? אני שמה להם שנים אמפולות ולא קרה לי מקרה שהשיער נשאר רטוב כמה ימים. בזמן ששמתי להן את הטיפות אני זוכרת שהפרדתי את השיער ושמתי רק על העור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמפולות נגד פרעושים

הוספת תגובה

• אמפולות נגד פרעושים - תגובה

ד''ר סמדר טל
    15/06/2012

קרן שלום,
    האם קילחת את הכלבים לאחרונה או האם הם רחצו בים? האם זה הפעם הראשונה שהשתמשת בחומר זה על כלביך? האם החומר אפקטיבי (האם ראית פרעושים על כלביך לאחר יישום התכשיר)?
    ספיגת האמפולה דורשת עור ופרווה יבשה ולכן במידה והיא הייתה רטובה ייתכן וזה הפריע לספיגה התקינה. באופן נורמאלי הרטיבות של האמפולה צריכה להיות מינימאלית (עכב יישום התכשיר על גבי העור בין שבילי פרווה) וצפוייה להעלם תוך כיומיים ולכן בנוסף ייתכן והחומר ששמת אינו יעיל כחברות המוכרות (פרונטליין, אדוונטאג' , רבולושן וכו' ) וכדאי לשנות את סוג המוצר.
    בהצלחה
    דר' סמדר טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו