מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גורים בצבעיםדריה19/06/2012
צהורים טובים,יש לי כלבת פומרניין בצבע גריי (לבן בז' עם פרווה תחתית שחורה על הגב) שזיווגתי לפני כחודשיים עם פומרניין זכר בצבע בז' בהיר,כמאת לבן,הכלבה המליטה אתמול 4 גורים מקסימים כאשר שניים בצבעי שחור אפור עם הפס השחור על הגב,אחד בז' נקי והרבעי לבן.החשש שלי נובע מהשוני בצבעים ומכך שכשבועה וקצת אחרי הזיווג (הכלבה זווגה מספר פעמים) נכנס לחצר שלנו תחש לכמה דקות ללא השגחה ולכן אני לא יודעת עם הייה זיווג נוסף או לא.בניסיון פניה לפורום של כלבים זעירים העוסקים בגזע פומרניין קיבלתי תשובה מתנאשת שעד שהכלבה שלי לא תעבור את כל סידרת המבחנים בארץ והתעודת גזע שלה לא תאושר הגורים בכל מקרה לא גזעיים ולכן אני פונה אליכם בתחינה לתשובה- האם יתכן כי הגורים הם כן משני ההורים הפומרניינין אך בשל כך שהאם אינה לבנה לחלוטין יצאו גם גורים בצבעים שונים? נ.ב זו המלטה שניה של הכלבה, בשל חוסר הניסיון שלי הכלבה הזדווגה לפני כשנה עם כלב מעורב לבן והמליטה חמישה גורים,אחד מהם שחור אשר נפטר אחרי מספר שעות לצערי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גורים בצבעים - תגובה
ד''ר סמדר טל22/06/2012שלום דריה,
הורשת צבע הפרווה בכלבים מסובכת וישנם מספר גנים המעורבים בכך. ע"מ לחזות את צבעי הגורים האפשריים משני זוגות ההורים, ומה הסיכויים לקבלת כל צבע, יש לדעת במדוייק את הגנים של ההורים, שכן יתכן וההורים נושאים בהם גנים של צבעים שלא באים בהם לידי ביטוי וכן באים לידי ביטוי בגורים.
לכן, אם לענות לשאלתך בקצרה - כרגע צבעי הגורים יכולים להתאים לשני האבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)