מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגביי גוזלים של יונהרוית24/06/2012
יש לי בחלון שני גוזלים של יונת בית. הם בערך בני שבועיים. אחד מהם שמן והשני רזה ומסכן ואני חוששת שהוא ימות...יש אפשרות להתערב ולנסות להאכיל אותו? ואם כן אז איך ומה לתת לו לאכול? אני יודעת שהם ניזונים מחרקים ותולעים. אולי אפשר לקנות את זה בחנות לחיות מחמד
הוספתי תמונה כדי לראות על מה מדובר. אפשר לראות שם שאחד יותר רזה וקטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחד הגוזלים עכשיו מת
רוית24/06/2012וזה הגוזל הגדול שהייתי בטוחה שהוא ישרוד
אני לא מבינה למה הוא מת. אתמול הייתה יונה חומה שבאה לקן והתיישבה ליד הגוזלים כאילו הם שלה ואז באה היונת בית אמא שלהם והעיפה אותה ואז היונה החומה חזרה ואז שוב באה היונת בית עם הבן זוג והעיפו אותה. ואז שוב הם עזבו את הקן וכל הזמן הגוזלים נשארו לבד רוב היום, ככה זה צריך להיות?? ואז שוב ראיתי את היונה החומה באה לגוזלים והתיישבה לידם ואז אני העפתי אותה משם. יכול להיות שהגוזל שמת נדבק ממנה במשהו? ויש רוח חזקה נורא באיוזר הזה שהם נמצאים בגלל שהחלון שלנו פתוח משני צדדים ואם נסגור אותו לא ניראה לי שתהיה להם רוח ממש חזקה. אולי זה בגלל הרוח?? אני כבר לא יודעת :(
עצוב לי שהגוזל מת. הראש שלו בתוך האדמה. הספקתי לצלם סרטון שלו לפני שהוא מת ולא ידעתי שכמה דק' אחרי הוא ימות והוא באמת היה ניראה סובל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו נוסף
רוית24/06/2012עכשיו אם אחד מת היא עלולה לנטוש את השני? :/
לא ניראה לי שהיא תישאר שם עם גוזל אחד מת בתוך העציץ, לא ניראה לי שהיא יכולה להוציא אותו משם. מה אני יעשה עם זה שחי אני לא יכולה לתת לו למות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)