בין שיערות הכלבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בין שיערות הכלבה
    שלו
    27/06/2012

היי יש לי כלבה בת ארבע שנים עוד מעט.
    ולאחרונה גיליתי שעל חלקים בגופה יש חתיכות ממש ממש קטנות שחורות הם לא זזות זה כמו אבנים קטנים ולכן הם לא פרעושים וכו'.
    מה הם יכולים להיות ?
    הוצאתי כמה חתיכות וזה מרגיש מוצק כזה.
    (בחנתי את החתיכות ולא הצלחתי להבין מהם.
    (לאחרונה היא גם מתגרדת ומקלחת לא הורידה את החתיכות הם תקועות חזק.
    וטרינריות אני מקווה שתעזרו לי כי בפורומים אחרים נעלו לי את האשכול תודה וסומך עליכן שתענו לי בהקדם.
    תודה לעוזרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בין שיערות הכלבה

הוספת תגובה

• נראה לי שמדובר בסוג של נקודות חן

קרן
    28/06/2012

אתה בטוח שזה תקוע בין השערות ולא על העור? אם זה בין השערות יכול להיות שזה לכלוך וסירוק יכול לעזור אבל אם זה ממש על העור אני חושבת שלא כדאי לך לנסות להוציא את זה כי אתה עלול לגרום נזק לכלבה. אם אתה דואג אז עדיף שתקח אותה לווטרינר, אני בטוחה שיהיו לו תשובות מספקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקרן,

שלו
    30/06/2012

לא קרן,אלה לא נקודות חן והם בכלל לא על העור אלה סוג של גרגירים שחורים כאלה סירקתי אותה במסרק וזה עזר אך אני ממש רוצה לדעת מה זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בין שיערות הכלבה - תגובה

ד''ר נורית פרנקל
    01/07/2012

שלו שלום
    התאור אינו ספציפי, אם זאת לאור העונה וריבוי הפרעושים, יתכן וממדובר בצואת פרעושים, ניתן לאשש את הדבר ע"י הרטבה של "הגרגרים השחורים" - במידה והם משנים את צבעתם לאדמדם - אכן מדובר בצואה.
    בכל מקרה מומלץ לטפל כנגד פרעושים, ובמידה והתופעה לא חולפת לגשת לוטרינר לבדיקה.
    הרבה בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו