סירוס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סירוס?
    גל
    15/07/2012

ברשותי מלטז בן שנתיים, שמענג עצמו עד לשפיכה, אני בודקת פתרונות אפשריים, שמעתי על שתל שנקרא סופר לורין (כרגע אין בארץ) האם הוא יעיל? אני פוחדת לסרס אותו שמא יגרם לו נזק או סבל, מה דעתכם? אשמח לעזרה בהחלטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סירוס?

הוספת תגובה

• למה לא מתייחסים לשאלה?

גל
    19/07/2012

אני ממתינה לתשובה על שאלתי מדוע אינכם עונים לי? אשמח להתייחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סירוס? - תגובה

ד''ר סמדר טל
    22/07/2012

גל שלום,
    חשוב להבין כי אוננונת לא בהכרח נובעת מרמת טסטוסטרון גבוהה ולכן סירוס כימי או כירורגי לא בהכרח יביא לשיפור. ישנם תחליפים לסירוס כירורגי שיאפשרו לך לבחון את מידת מעורבות מרכיב הטסטוסטרון על התנהגות הכלב וייתרונם בכך שהשפעתם זמנית בלבד (בניגוד לסירוס בעל ההשפעה הפרמיננטית). ישנם מספר אפשרויות טיפול כאשר הטיפול הנפוץ ביותר הינו סופרלורין אשר מדכא ייצור טסטוסטרון זמנית. הוא ניתן בהזרקה ויעילותו נמשכת לכחצי שנה ולכן במידה ולא חל שיפור בהתנהגות הכלב ניתן להפסיק את המתן. חשוב לקחת את הכלב לבדיקה רפואית ובמידת הצורך ניתן לנסות את הטיפול על סמך המלצת וטרינר מטפל
    בהצלחה
    ורק בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו