טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הייתי הבוקר אצל הוטרינר שנתן לחתול שלי חומר הרגעה לצורך מתן טיפול. לאחריו ניתן לו ע"י האססיטנטית חומר מעורר שהעיר אותו במעט, אך מאז (כמעט 12 שעות) החתול לא חזר לתפקד. האם זה נורמלי? אני ממש דואגת. הוא אפטי, ותשוש ולא חוזר לתפקוד מלא.. זה הגיוני?
תודה! מעיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מעיין שלום, התאוששות מחומר הרדמה תלוייה בזהות החומר הניתן ובמשך הזמן בו החיה היתה רדומה. האם החתול מגיב או שמא לגמרי שפוך, האם יש שיפור אם הזמן ? לשם מה הוא טושטש, מה הטיפול שניתן? האם האם יש לו בעיות רפואיות כמחלת כבד ( אלו עלולים להשפיע על מטאבוליזם תרופות הרדמה ולכן שהותם בגוף עלולה להתארך)? במידה ואין שינוי במהלך 12 שעות מומלץ להתקשר לוטרינר מטפל לשאול למהות החומר והאם זה סביר... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים