מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף! גוזל מיינה שישן מאתמולשני05/08/2012
היי, אני מקווה למצוא כאן מענה כי די עייפתי מלחפש תשובות בפורומים של ציפורים. משום מה אנשים לא ממהרים לעזור כשהם שומעים שמדובר בציפור מסוג מיינה.
אז לפני שבוע וחצי מצאתי,כמו שאמרתי גוזל מסוג מיינה שלהערכתי היה כבר בן שבועיים בערך (כבר כולו היה מכוסה נוצות).
אתמול (שבת) בסביבות חמש בערב יצאתי מהבית לעבודה וראיתי שהוא ישן בתוך הקרטון שלו (יש לו פתח יציאה אם הוא רוצה לצאת) וכשחזרתי (בשעה שלוש בלילה) ראיתי שהוא עדיין ישן. חשבתי שזה קצת מוזר שהוא ישן כ"כ הרבה שעות ולכן קמתי שוב בסביבות שבע בבוקר כדי לבדוק מה איתו. ניגשתי אליו וראיתי שהוא עדיין ישן בקרטון.
החלטתי להוציא אותו קצת למרפסת,חשבתי שהקולות בחוץ יעירו אותו אבל עדיין כל מה שהוא רצה זה רק לשים את הראש בתוך הכנפיים ולישון. נכון לעכשיו הוא עדיין ישן. אני חייבת להגיד שכשאני מעירה אותו הוא עירני לאיזה דקה-שתיים ושוב חוזר לישון.
בבוקר נתתי לו לאכול והוא לא ממש היה רעב למרות שהוא הסכים לנשנש קצת. בקיצור אני נורא מודאגת. חשבתי שבימים הבאים אני כבר אוכל לשחרר אותו ואני פוחדת שהוא הולך ודועך. אני עדיין לא מבינה מה יכולה להיות הסיבה שבן לילה הוא הפך מאקטיבי לפסיבי. אני נותנת לו מזון חתולים רך ומדי פעם פירות. אם יש לכן איזו השערה אני אשמח אם תאמרו לי אותה כי אני קצת בלחץ..
הוא לא היה במגע עם חתולים ועם כלבים אלא רק בחדר שלי ובמרפסת שהייתי רוצה לתת לו קצת לתרגל תעופה. באלו מחלות הוא יכול להידבק ומה אני יכולה לעשות כדי שהוא יתאושש קצת? אם להיות כנה אני ממש פוחדת כבר ללכת לחדר ולגלות שהוא לא חי.יש לו גם רעידות קלות מדי פעם. האם זה יכול להיות משהו נפשי?הוא לא מורט נוצות או משהו. מקווה לתשובה מהירה- תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף! גוזל מיינה שישן מאתמול - תגובה
ד''ר סמדר טל05/08/2012סופי שלום,
בשל מצבו החמור של הגוזל מומלץ לקחת אותו לוטרינר של חיות אקזוטיות בהקדם האפשרי שכן לצד בדיקות שיעזרו באבחון הגורם למצבו ייתכן והוא זקוק לטיפול אינטנסיבי .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)