מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריסוס נגד פרעושים וקרציות....ענבל אטיאס14/08/2012
יש לי כלב מסוג פקינז ויש לי גינה פרטית. לאחרונה חיפשתי חומר לריסוס נגד פרעושים וקרציות ורכשתי חומר מסוג פולריס. לאחר שעשיתי איתו ריסוס , הגינה שלי מרוצפת , נאמר לי ע"י אחד השכנים שהריסוס הזה מסוכן לכלבים ולחתולים ושמעכשיו אסור לי להוציא את הכלב לרחבה בחצר או לתת לו לדרוך על הריסוס כי זה מסוכן בשבילו . רציתי לדעת האם יש אמת בדבר ואם כן מה עליי לעשות כי בכמה פורומים בעבר רשמו שהחומר הנ"ל אינו מזיק לבעלי חיים?????? עזרה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריסוס נגד פרעושים וקרציות.... - תגובה
ד''ר סמדר טל15/08/2012ענבל שלום,
לפני כמה זמן התבצע הריסוס?
החומר "פולריס" מכיל זרחנים אורגנים ואכן יכול להוות סכנה בריאותית לחיות. חשיפה לזרחנים אורגנים עלולה להוביל להרעלה בחיות. סימני הרעלה כוללים ריור, דימוע, השתנה, שלשול והקאות בנוסף לרעידות ועויתות. במצבי הרעלה יש לקחת את החיה לוטרינר מטפל באופן מיידי.
במצב הנוכחי מומלץ לשטוף היטב את הגינה המרוצפת מספר ימים עוקבים ולהמנע מהוצאת החיות לגינה בימים הראשונים לאחר הריסוס.
להבא מומלץ להשתמש בחומרי הדברה בטוחים יותר ולהיוועץ עם אנשי מקצוע להדברה. חשוב לדעת שבזמן ההדברה יש להוציא את החיות מהבית וגם כיממה לאחר מכן ואף מומלץ לשטוף את הבית לאחר מכן שכן החיות מלקקות ונמרחות על הרצפה שרוססה ולכן חשופות יותר להרעלה בהשוואה לבני אדם שנחשפים לחומר רק בשאיפה.
בהצלחה
ורק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע לריסוס
ענבל אטיאס15/08/2012ריססתי רק בחוץ לא בתוך הבית אז אני מבינה שעליי לשטוף מס' פעמים וזה מבטל את הריסוס ?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע לריסוס - תגובה
ד''ר נורית פרנקל15/08/2012יתכן שיעילות הריסוס תרד, אם זאת הסיכוי להרעלת כלבך תרד באופן משמעותי.
בכל מקרה אם מופיעים בכלבך הסימנים המופיעים לעיל יש ליצור קשר עם וטרינר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)