חתול רחוב פצוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתול רחוב פצוע
    שיר
    31/08/2012

כבר יותר משנה אנחנו מאכילים חתול רחוב שלא נותן לנו להתקרב אליו ובכל פעם שאנחנו בכל זאת מנסים הוא "נוהם" עליינו.

הבעיה היא שכל פעם הוא מגיע פצוע ואני לא יודעת איך אפשר לעזור לו אם אפילו להתקרב אי אפשר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חתול רחוב פצוע

הוספת תגובה

• ה"נהימה"

שיר
    31/08/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חתול רחוב פצוע - תגובה

ד''ר סמדר טל
    02/09/2012

שיר שלום,
    ראשית כל הכבוד על המסירות כלפי חתול רחוב! היכן את גרה?
    פציעה זו אכן נראית כדורשת טיפול וטרינרי , משטיפה וחיטוי ועד למתן אנטיביוטיקה. בכדי לתפוס את החתול ניתן ליצור קשר עם העירייה אשר , בחלק מן הערים, מעניקה שירות של טיפול וטרינרי בסיסי לחתולי רחוב. הם דואגים להכל החל מאיסוף החיה , טיפול בה וכלה בהחזרתה למקום מחייתה. אפשרות נוספת היא להעזר בלוכד חתולים מקצועי ולאחר הלכידה לקחתו לוטרינר.
    בהצלחה
    וישר כח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה לחתול רחוב

שיר
    02/09/2012

אני גרה בישוב גני תקווה, איך אני מבררת מה הנהלים בנושא הזה פה?

דרך אגב, זו לא הפציעה היחידה שיש לו המסוג הזה.... האם זה נעשה לו על ידי חתולים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו