מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשת מוגלה מהעינייםשלו16/09/2012
שלום יש לי כלבה
בת 4 וחצי
שמתי לב היום כי משני העיניים יצאה מוגלה ירקרקה.
אני מפחד שזה לא יעבור ויגרם לדלקת עיניים חריפה.
איך אני יכול לטפל בזה. יש לציין שהמוגלה מתקשה וכדי להוריד אותה צריך למשוך את השערות, כך שצריך מהר לטפל
בנוסף היא משדרת קצת חולשה בבקשה עזרו לי בהקדם, עכשיו חג והוטרינרים לא עונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשת מוגלה מהעיניים - תגובה
ד''ר סמדר טל17/09/2012שלו שלום,
מאיזה גזע הכלבה? האם יש שינוי בתאבון ובמצב רוח? האם יש שינויים בצרכים? האם היא משתעלת? האם יש לה היסטוריה של בעיות עיניים או מחלות אחרות? האם הכלבה מטופלת נגד קרציות?
הפרשות מוגלתיות מהעיניים יכולות לנבוע ממספר רב של גורמים החל מגורם מקומי בעין (כגון גוף זר, שריטה, גירוד, כיב קרנית, בעיה מבנית בריסים ובעפעפיים וכו' אך אלו לרוב יתבטאו בעין אחת)וכלה בגורם סיסטמי כללי (כמחלה זיהומית או דלקתית כללית בגוף אלו לרוב יתבטאו בשתי עיניים במקביל). במידה והכלבה מראה סימנים נוספים כחולשה או מצב העיניים נראה חמור מומלץ לגשת לוטרינר מטפל בחירום (ישנן מרפאות העובדות במהלך החגים) במידה והמצב נראה יציב ניתן לקבוע תור ליום רביעי לוטרינר מטפל לבדיקה מקומית של העין ובדיקה כללית של הכלבה.
בהצלחה
ורק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות לשאלותיך
שלן19/09/2012שלום לך, תראי המצב השתפר, באותו יום שכתבתי את זה אז הכלבה הפרישה מוגלה כזאת וכאלו קצת בכתה היו לה טיפות בעיניים, המצב השתפר אני חייב להגיד, נוסף על כך ניתן להגיד שגם אז היא אכלה בתקינות.
האמא שלך הכלבה זכרונה לברכה הייתה פינצרית והאבא לא ידוע (לפי ההשערות של הוטרינר האבא היה סיני מצויץ.)
ליד העין הימנית של הכלבה למטה יש כבר כמה חודשים מן נקודה שחורה כזאת, לדעתי נקודת חן, הוא לא בולט או משהו, אפשר לחשוש מהנקודה הזאת ?
בכל מקרה עדיין לגשת לוטרינר למרות שהמצב נראה די תקני ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות לשאלותיך - תגובה
ד''ר סמדר טל21/09/2012שוב שלום,
שמחתי לשמוע על השיפור
האם הנקודה השחורה גדלה? האם היא נוגעת בקרנית העין?
במידה והמצב לא חזר לקדמותו ואתה עדיין מוטרד יש לגשת לוטרינר מטפל אשר באותה הזדמנות יחווה דיעה על הנקודה השחורה?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)